Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin ;)

Täällä on hiljalleen päästy lomamoodiin :) Muutama päivä vierähtänyt ihan vaan ollessa, pyöräilty ja lenkkeilty, käyty katsomassa Kätyrit leffateatterissa pojan kanssa, vähän shoppailtu ja kotia laiteltu. Ja joo, kävin jo tänään pikaisesti Dreamsissä, enkä meinannu osata lähteä... hehehhe! Mutta lupaan yrittää loppuloman pysyä pois sieltä ;)

Ilmojen puolesta ei tässä paljon tänä kesänä selkeästi pääse hehkuttelemaan, mutta otetaan lomasta silti kaikki irti. Luetaan kirjoja, nukutaan, touhuillaan kotijuttuja, ja pelaillaan jalkapalloa. Huomenna aamulla startataan ystävän ja hänen lapsien kanssa kohti Tamperetta, Särkänniemeen meinattiin muutamaksi päiväksi mennä hurvittelemaan :) Joten pieni lomareissukin tiedossa.
Kotona monet ideat vielä kesken, mutta muutamia sisustusaiheisia postauksia luvassa myös kotoa, kunhan reissusta palaillaan.

Ihanaa viikkoa kaikille, olitte lomalla tai ette, niin nautitaan kesästä, juuri sellaisena kuin se tänä vuonna on <3

6 kommenttia:

 1. Oikein rentouttavaa ja ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tätä on odotettu :) Vaikka ihminen rakastaa työtään yli kaiken (paitsi tietysti lapsen), kyllä sitä välillä kaipaa lomaakin. Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Hyvä, hyvä! Mukavaa Tampereen reissua! Jään odottamaan sisustuspostauksia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse, me varmasti nautitaan :) Ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Mekin tultiin juuri eilen Tampereelta, me tosin käytiin siellä ihan vaan kylpylässä :) Ihanaa lomaa ja huippukivaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika, oli kyllä todella hauska reissu ja Särkänniemessä nähtävää ja koettavaa pariksi päiväksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3