Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Särkäniemeen, Särkänniemeen!

Moikka!

Niin ne päivät taas viilettävät ohi melkoisella vauhdilla ja kaikkea mahdollista muuta tulee tehtyä, kuin koneella istuttua, mutta eikö niin pidä ollakin kesällä? Taas muistin yhtäkkiä, että lomaltakaan en vielä ole mitään postausta laittanut, saatikka mistään niistä ihanista jutuista kotona, joita olen täällä touhuillut ;)

Joten, aloitetaan siitä lomasta :) Sain siis sen viikon loman järkättyä itselleni ja kävimme muutaman päivän reissulla Tampereella, eli kohteena tietenkin Särkänniemi. Saimme mukaan onneksi kummipoikani, hänen siskonsa ja heidän äidin, rakkaan ystäväni <3 Minähän en olisi pojan kanssa uskaltanut kuitenkaan mihinkään laitteisiin, joten kiva että sai seuraa laitteisiin. Lapset sai kirmata sydämiensä kyllyydestä laitteissa, meidän vilkuttaessa maantasalla :)


Itse olen käynyt Särkänniemessä viimeksi lapsena, joten paljoakaan muistikuvia ei ollut ja tietenkin nekin asiat, mitä muisti, ovat jo muuttuneet. Oli kyllä aivan ihana paikka ja kerrankin tänä kesänä, myös ilmat suosi! Ensimmäinen päivä oli pilvinen, mutta toisena paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta :)


Näsinneulassa ei edes pelottanut, vaikka kova korkeanpaikankammo
minulla onkin ;) 
Meidän kaikkien yhteiseksi lemppariksi valikoitui Koskiseikkailu, siihen me äiditkin uskallettiin mukaan ja käytiinkin monen monta kertaa. Itse rakastuin Koiramäen ihanaan tunnelmaan, miten monia pieniä yksityiskohtia siellä olikaan ja paljon kaunista kuvattavaa <3
Kukas se siellä luimistelee??
Yötä olimme Härmälä Camping alueella, kaunis ranta näkyykin kuvassa. Muuten en välttämättä oikein tykännyt, oli aika likaista, niin mökissä kuin yleisissä tiloissa :( Mutta, enpä minä kovasti ole leirintäalueilla käynyt, joten vertausta ei ole.


Härmälä Camping
Delfinaarion show oli kyllä todella mahtava! Lapset olivat aivan innoissaan :) Myös Planetaario oli lasten mieleen, minä siellä vahingossa otin pienet päivätorkut, kun tuli nukuttua niin huonosti leirintäalueella ;) Hups..
Porukan pienin, 7v tyttö, se uskaltautui tähän hurjaan vempaimeen! Muut jättivät suosiolla väliin ;)
Mukava reissu kaikenkaikkiaan! Särkänniemeen lähdetään ehdottomasti uudelleen :)

Tänään sataakin vettä koko päivän, joten siivouspäivä sopii mainiosti :) Paitsi ensin pitää käydä kentän laidalla kannustamassa poikaa taitokisoissa :) Ihanaa sunnuntaita teille!


8 kommenttia:

 1. Me käytiin miehen kanssa kahdestaan Särkänniemessä muutama vuosi sitten. Ei laitteissa, mutta kiertelemässä ja tietenkin ihastelemassa maisemia Näsineulasta. Teillä on ollut kivat päivät tuolla ja tuota Koiramäkeä on kovasti kehuttu. Sitä ei minusta silloin pari vuotta sitten vielä ollut. Uskon, että lapset ovat nauttineet reissustanne ♥ Ha haa...vähän nauroin tota sun torkahtamista tonne planetarioon... Mukavaa päivää sinulle, Jessica ♥ Huomenna nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nukuin 4h edellisyönä, ei vaan nukkumatti ollut mukana siellä leirintäalueella ;) Niin pimeässä Planetaariossa, pehmeillä penkeillä, oli hyvä ottaa pienet päivätorkut, tähtitaivaan alla ;) Huomiseen Krisse!

   Poista
 2. Toi koiramäki onkin ihan uusi juttu mulle, näyttää tosi kivalta! :) Saat kertoa huomenna enemmän siitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä milloin tullut, mutta kai aika uusi. Huomenna nähdään, en malta odottaa! :)

   Poista
 3. Tonne koiramäelle tahtoo tämä, on tahtonut jo pari vuotta, mutta jos muumimaailmakin jää ilmeisesti TAAS tänäkin vuonna vielä väliin niin ensi kesänähän on luvassa valtavasti hupia, hih... :D Viettäkää huomenna mukava päivä, mä oon töissä ja tyydyn sitte kattelemaan kuvia :) Mukavaa uutta viikkoa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi, ettet pääse :( Koiramäki vei tietenkin tuolla vanhalla maalaisidyllillään sydämeni, ei meillä lapset siellä oikein viihtyneet, pojilla oli jo muut mielessä <3 Muumimaailma on todella makee paikka, sinne kyllä kannattaa mennä! Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 4. Mä en mee enää _koskaan_ mihinkään laitteeseen! Miehen tyttären kanssa käytiin Powerparkin puuvuoristorata kahteen kertaan läpi ja se oli aiwan hirveetä! Näin vanhemmiten ei vaan enää uskalla!!! Härmälä on tuttu paikka meillekin, monena vuonna ollaan siellä yövytty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HYI! Minua ei vuoristorataan saisi ;) Apua.. Eipä ole kyllä koskaan saanut, sen verran korkeanpaikankammosta aina kärsinyt.. Mutta tuo koskiseikkailu oli tosi kiva! Ei voi tippua mistään, hahah! Oletteko Härmälässä olleet vaunulla vai mökeissä?

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3