Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 4. elokuuta 2015

Ihastunut Kotkaan

Heissan!

Kuinka voi olla, että olen asunut koko ikäni aivan Kotkan vieressä, no melkein, enkä oikeastaan koskaan ole kunnolla tutustunut kaupunkiin! Näin on toki monen muunkin lähikaupungin kohdalla, miten se onkin niin hankalaa muka tehdä päiväretkiä tähän lähistölle?

Eilen alkoi pojalla Premier League jalkapalloleiri Kotkassa, joten kurvasimme Arto Tolsa areenalle heti aamutuimaan :) Intoa uhkuen poika on odottanut leirin alkua kuin joulupukkia, onhan siellä valmentajia Englannin huippuseurojen akatemioista saakka. Minäkin pääsin ekaksi päiväksi mukaan, kun maanantaina vietän aina vapaata. Loppuviikon onneksi hoitaa täti sekä mummo & vaari, kyllä olen niin kiitollinen JÄLLEEN KERRAN tästä minun lähipiiristä, ilman heitä ei leiristä olisi tullut mitään.Upea kesäpäiväkin sattui onneksi eilen :)
Viltillä oli hyvä lukea kirjaa ja seurata toisella
silmällä treenejä! 


Leiri kestää päivittäin 9-15, joten minulle jäi välissä vähän aikaa kävelyllekin. Kovin pitkäksi aikaa en halunnut poistua areenalta, olihan kyseessä eka leiripäivä ja jännittynyt 9v. Mutta kun pojat suuntasivat lounaalle, minä lähdin kohti Katariinan meripuistoa ja voi miten ihana paikka se olikaan! Upeita maisemia, jossa sielu todella lepää. Ihania hiekkateitä kulki siellä täällä, ja piknik pöytiä oli monessa paikassa, sinne täytyy ehdottomasti lähteä joskus eväiden kera!


Leikkipaikkoja, grillejä, frisbeegolf rata, laitureita, hiekkavalleja ja isoja nurmialueita, kaikki ihan siinä meren rannalla. Sinne voisi mennä päivää viettämään ja ottaa vaikka jalkapallon mukaan, jotta poikakin viihtyisi ;)


Kävelin sieltä Sapokan lahden poukamaa kohti ja takaisin areenalle. Matkalla näin mitä ihanampia vanhoja taloja, isoja kuin kartanot ja niin hyvin hoidettuja. Tien varret täynnä kukkia ja vihreänä loistavia puutarhoja. Mulla oli varmaan suu auki koko matkan! Hah!

Uudestaan, uudestaan! Ehdottomasti, koska Sapokan puisto jäi vielä kokonaan käymättä, sisko oli siellä vuorostaan tänään ja kertoi sen olleen myös aivan ihana :) Joten, seuraavaan kertaan siis!

2 kommenttia:

  1. Joo pitäis todellakin käydä näitä lähitienoon paikkoja kattelemassa... minäkään en ole Kotkassa käyny kuin vissiin sairaalassa.. ja kerran oon tainnu käydä työporukan kanssa siellä keskustassa, mutta en siis tunne paikkaa yhtään. Ihanalta näyttää noi sun kuvien paikat!!

    Kävin muuten miehen kanssa meidän hääpäivänä ajelemassa Loviisassa, jossa en myöskään ole koskaan käynyt... näytti kivalta paikalta sekin, olis kiva paremminkin käydä siellä pyörimässä joskus.

    Ehkä meidän pitää ottaa "blogimuijien" kanssa projektiksi nää lähipaikat...??? Ajellaan koko akkalauma aina yhdessä johonkin suuntaan käymään ja ihastelemaan!!

    VastaaPoista
  2. Kannatan Helin ideaa! Bloggareiden päiväretket! :D Mä teen parhaillaan myös postausta Kotkasta ja tuosta Katariinan puistosta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3