Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 2. helmikuuta 2015

Helmikuu ja kevättä rinnassa :)

Moikka!

Oikein jäi itseäkin harmittamaan, miten negatiivisesti viimeksi kirjoitin, jotenkin oli vain voimat aika lailla vähissä. Nyt olen tässä viettänyt pari ihanaa vapaapäivää nautiskellen niin ulkoilusta, kuin kotoilusta pitkästä aikaa. Pyykkikoneet jyllännyt tauotta, mutta onneksi niitä ei tarvitse käsin pestä ;)

Tänään iski ihan himo tulppaaneihin ja olihan niitä kaupasta haettava, että saa hieman väriä ja kevät tunnetta kotiin. Mikäs sen ihanampaa siivoilun jälkeen kun hakea aitoja kukkia maljakkoon <3 Innostuneena käänsin pöydänkin takaisin vanhalle paikalle ja pienensin takaisin 4 hengen kokoon. Tuntui ensin todella pieneltä, mutta nyt jo koti tuntuu ihanan tilavalta taas!


Kevättä rinnassa ;) 




Yllätin itsenikin ja päätin leipoa laskiaispullia! Minä! Yep, edellisen kerran tuli leivottua pullaa pojan 1v juhliin, eli siis 8v sitten ;) Äiti tulikin oikein kädestä pitäen tytärtään opettamaan, kuinka pullasta saadaan hyvä ja kuohkea, ja kyllä kannatti. Niin herkkulliset pullat saimme pöytään, kun illalla kävi harvinaisempia vieraita :) Minä kun en todellakaan ole mikään leipuri, niin tämä kyllä piristi itseäkin!




Laskiainen tuli meille ajoissa <3 


Samalla touhuillessa turkoosi valtasi taas alaa sekä olohuoneessa että ruokailutilassa. Niin ihanan raikas taas joulun punaisen jälkeen! Tällä viikolla alkaa Dreamsiinkin saapua ihania kevättuotteita, en malta odottaa! Saas nähdä, mitä kivaa sieltä pitää kotiin kannella ;)







Kevättä siis rinnassa oikein kunnolla täällä, vaikka lunta tullut jo monta päivää putkeen ja talvi päällä ihan täysillä. Päivät onneksi pitenee ja aurinkoakin toivottavasti pian näkyy taas :)

Palaillaan piakkoin! Ihanaa alkanutta helmikuuta kaikille <3

10 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä päivitys ;) Ja ihanan herkullisia kuvia!!!! Mukavaa kevättä sinne ja iloista laskiaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heini :) Pullat olivat vielä herkullisempia, kuin kuvissa! Ihanaa kevättä teillekin koko porukalle <3

      Poista
  2. Oi nam mitä pullia :) Tulppaanit tuo kyllä kevään kotiin, tosi kaunis maljakkokin sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yep, tulppaaneja täytyy nyt saada maljakkoon joka viikko tuoreeltaan! Maljakkoa tottakai löytyy Dreamsistä ;)

      Poista
  3. Mulla alkaa keväisin joku ihmeellinen turkoosi kausi. Tai oikeastaan aina haaveilen turkoosista, mutten vielä ole saanut toteutettua sitä. Sohvalle olen haaveillut pientä turkoosia ilmettä sohvatyynyllä tai huovalla. ja yksi ihana turkoosi huopatabletti pöydäle jo olisi valmiina, mutta yksin kovin onneton ;) mukavaa kevään odottelua, kiva jos mielikin on vähän piristynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla myös, turkoosi tuo niin ihanasti mieleen meren ja kesän, jotenkin raikas tuulahdus sisustuksessa. Dreamsiin juurikin saapui tänään ekoja turkooseja tyynyjä, sekä mattoja ja verhoja, joten sieltä löytyy, jos kaipailet jotain ;)

      Poista
  4. Mulla alkaa keväisin joku ihmeellinen turkoosi kausi. Tai oikeastaan aina haaveilen turkoosista, mutten vielä ole saanut toteutettua sitä. Sohvalle olen haaveillut pientä turkoosia ilmettä sohvatyynyllä tai huovalla. ja yksi ihana turkoosi huopatabletti pöydäle jo olisi valmiina, mutta yksin kovin onneton ;) mukavaa kevään odottelua, kiva jos mielikin on vähän piristynyt :)

    VastaaPoista
  5. Ihania laskiasipullia ♥ ja tosi kivat nuo tähtitabletit! Sinulla on niin kaunis koti ♥

    VastaaPoista
  6. Tosi kivan näköistä sulla täällä! Ihana blogi <3 Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
    Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3