Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Hetken vaan lepoa.

Keväisiä terveisiä!

Ihan sama, kuinka paljon lunta on pihalla, on tämän neidin mieli jo täysin kevät tunnelmissa :) Koko viikko purettu liikkeellä laatikoista toinen toistaan ihanimpia kevään uutuuksia, ollaan jo käyty hyvinkin kesäisissä fiiliksissä sisustaen ajatuksissa jo kesämökkejä. Aahh... Ihanasti alkaa välillä jo aurinkokin pilkahtelemaan, antaa kivasti voimia kevään odottamiseen!

Sen verran rankka viikko ollut takana, että viikonlopun vapaat hetket onkin mennyt ihan torkkuessa. Mutta, siinä sitä on kerätty voimia uuteen viikkoon. Joskus täytyy vain nollata. :)
Olen viime aikoina yrittänyt opetella olemaan stressaamatta, tekemään asiat sitä mukaa kun ehdin, yksi kerrallaan ja liikaa hermoilematta. Vaatii vielä paljon harjoitusta, mutta hieman olen siinä jo onnistunutkin. Myymälässä vallitsi "hieman" kaaos tällä viikolla, kun monta kuormaa saapui uutta tavaraa ja ennenkuin niitä sitten yksin sai esille laitettua, vei se oman aikansa. Onneksi sain sentään vähän apuja, normaalisti olisin sinkoillut paikasta toiseen hermoillen, nyt yksi tuote kerrallaan sain hoidettua tilanteen.


Eräs asiakas kysyi, "Oletteko muuttamassa jonnekin?"
"Ei, ihan vaan kevättä puretaan laatikoista ;) "

Voi sitä ihanaa pastellisävyjen määrää, mikä nyt jo on vallannut Dreamsin <3
Ensi viikolla vielä jatketaan. Tänä vuonna olen luvannut yrittää olla itselleni armollisempi. Aina ei pidä olla pätemässä. Eikä suorittamassa. Joskus voi nukkua päikkärit, tuntematta syyllisyyttä asiasta. Voi nauttia hyvästä leffasta, ilman tietokoneen ainaista hurinaa ja nettikaupan päivitystä. Minuntyyliselle ihmiselle, nämä asiat eivät ole itsestäänselvyys. Monesti joutuu taistelemaan itsensä kanssa, että osaa ottaa rennosti.

Toki se on osaltaan myös pakko tehdä töitä, koko ajan, yrittäjänä kun ei oikein muuten pitkälle pärjää. On niin miljoonia asioita hoidettavana ja tehtävänä, että koskaan ei kyllä ole tunnetta, että olisi tylsää. On sekin toisaalta hyvä asia. Mutta kaiken sen touhun keskellä, on välillä pysähdyttävä ja hengitettävä, pidettävä huolta myös itsestään. Eikö totta?

Ilman lepoa ja mielenrauhaa, ei meistä ole hyötyä kenellekään. Ei itselle, ei lapsille, eikä edes yritykselle. Joten, taidan noudattaa omaa neuvoani ja painua hyvän elokuvan pariin, kynttilöiden valaistessa tunnelmallisesti <3


10 kommenttia:

 1. Voi kun mukava posti, samaistun kyllä moneen asiaan :) Täytyykin käydä sun putiikissa pyörimässä. ihanuuksiahan se on täynnä taas! Se arki... aina niin kiireistä meilläkin, mut tajusin, etten ilman sitä osaisi ollakaan enää! Harmi vain, että en ehdi omia blogijuttuja enää niin paljon kuin ennen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan Marika hieman höllempiä itsellemme <3 Ja nautitaan elämän pienistä asioista kiireen keskellä :)

   Poista
 2. Juuri näin. Kaiken touhun ja arkisen aherruksen keskellä on välillä pakko pysähtyä ja pidettävä itsestä huolta. Olet lepohetkesi ansainnut ystäväiseni ♥ Jaksamista uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse <3 Jokainen ansaitsee lepohetken, niin se vain on :)

   Poista
 3. Oijjoijjoi miten ihania juttuja teille on tullut! :) Kevät, mikä ihana tekosyy shoppailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on hyvä päivä shoppailla ;) Hih! Kevät on kyllä yksi parhaimmista syistä siihen! Ihania kuvia sulla näkynyt instassakin, taidetaan olla sielläkin kevät tunnelmissa jo.

   Poista
 4. Tsemppiä, ei ole tosiaan aina helppoa relata kun tuntuu että pitäis tehä vähän sitätätätota. Mutta hyvillä mielin voit niin tehdä! :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä! Eikä varmaan helpota yhtään kun ihmiset tilaavat erityisesti RM:n uutuksia nettikaupassa vimmatulla vauhdilla jotta varmasti kerkiävät saamaan omansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se on välillä melkoista :) Mutta, näin kauppiaana, se on hyvinkin tervetullutta kilpailua, ei haittaa ollenkaan <3 Ihanaa kevättä sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3