Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Pitkästä aikaa :)

Moikka!

Kylläpäs onkin jo vierähtänyt melkeinpä 2 viikkoa siitä kuin viimeksi kirjoittelin. Nytkään ei ollut tarkoitus, mutta unikaan ei tullut, joten päätin nyt kirjoitella sitten tänne, kun kerran valvotaan :)

Viime viikkoina on ollut hurja kiire liikkeellä alen kanssa, varsinkin nettikauppa on lähtenyt niin kovaan vauhtiin, että ainakin töitä riittää sillä saralla. Ei vain meinaa päivissä oikein tunnit riittää taas nykyään, helpottaakohan tämä kesän tullessa, kun on pidempään valoisaa?

Kevättä täällä jo kovasti odotellaan, miten tämä tammikuu onkin aina jotenkin superpitkä.. Sain jo ripauksen kevään tunnelmaa käydessäni Helsingissä Forma messuilla sunnuntaina sekä mm. Svaneforsin ja RM kevättä tilailemassa :) Aahh.. saapuisi jo se värien paljous piristämään arkista puurtamista!

Lauantaina saattelimme mummin viimeiselle matkalleen, kaunis muistotilaisuus Lepolan kappelissa vietettiin lähisuvun kesken. Ehkä tämäkin on hieman voimia vienyt tässä. Kuukausi vielä ja sitten olisi sentään viikon loma tiedossa muruseni kanssa :)
Kovasti aina koitan olla positiivinen ja repiä iloa pienestäkin, mutta toisinaan ei vain jaksa. Sitten kuitenkin päätän aina pitää pään pystyssä ja kulkea kohti unelmiani, periksi ei anneta vaikka vastatuuli puhaltaakin toisinaan voimakkaasti!

Myötätuulia viimein toivoen..

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja jaksamista, kohta on "tuskainen tammikuu" taas ohi ja juostaan kohti kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä kohti juostaan ja nimenomaan siitä haetaan energiaa :) Kiitos <3

   Poista
 2. Häntä pystyyn, kohta on kevät ja ihana kirkas aurinko lämmittää mieleen asti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tätä yritetään <3 Kyllä se kevät piristää mieltä, vielä kun toisi mukanaan muutaman helpotuksen stressiin :) Ainakin kevätaurinko auttaa stressin sietokykyyn ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3