Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 20. helmikuuta 2015

Loman alkajaisiksi

Heissan!

Mietin tässä hetken, että mitähän tekisi ennen töitä, ja tajusin, että onpa omituinen olo, kun on aikaa ;) Hahah! Elämän ihania ahaa-elämyksiä! Poika meni 8 kouluun ja kaikki hommat jo hoidettu. Tänään vielä työpäivä ja sitten olisi viimein odotettu loma :) Lupaan yrittää pysyä lomalla, ja nauttia siitä, ajattelematta töitä, saas nähdä onnistuuko. Ainakin Dreams jää hyviin käsiin <3

Tänään ajellaan illalla Joensuuhun, pitkä automatka edessä, mutta ihanaa nähdä rakkaita siellä päässä! Mennään sukuloimaan 3 päiväksi, Roni näkee pikkuserkkujaan pitkästä aikaa. Ei mitään suuria suunnitelmia, vain oleskelua ja lomailua, ulkoilua. Täytyy se varmaan käydä kurkistamassa Joensuun sisustustarjonta, aina on kiva löytää jotain uutta.

Minä niin rakastuin tuohon Svaneforsin Marrakech-verhoon!
Vaikka yleensä aina vaaleaa suosinkin. 


Sieltä jatketaan sitten vielä muutamaksi päiväksi Imatralle, Holiday Clubiin. Kylpylää, keilausta, Angry Birds maailmaa, hyvää ruokaa. Siinä meidän suunnitelma. Sattuipa niin hauskasti, että eräs ystäväperhe on siellä samaan aikaan, joten hauskaa tulee varmasti olemaan!

Eniten jännitän, osaanko olla lomalla. Antaa hetken arjen stressien ja töiden olla ja vain nauttia. Siinä on mun loman tavoite. Yrittäjän lomat on niin erilaisia. Tuntuu hullulta, että vaikka kuinka odottaa lomaa, ei silti välttämättä malta olla lomalla ;) Heh! Tämän ymmärtää vain toinen yrittäjä.



Jospa sitten loppulomasta saisin kotiakin laiteltua keväisempään asuun, eilen jo olohuoneeseen uudet verhot sain laiteltua, mutta eipä täällä muuta ihmeitä ole tapahtunut. Parempia kuvia sitten, kun ehdin laitella ensi viikolla kevättä. Vielä on mun rakkaat talvitytötkin meillä esillä! Ei joulu, vaan talvi ;)

Jos jollain on vinkkejä/ideoita Joensuun tai Imatran seudulle, niin mielelläni otan vastaan! Minulle tuntemattomia paikkoja, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita. Millaista sisustustarjontaa Imatralla?

Ihanaa hiihtolomaa jokaiselle lomalaiselle ja keväistä auringonpaistetta myös kaikille muille!


8 kommenttia:

  1. Ompa tosiaankin kaunis tuo verho ♥ Tykkään niin väristä kuin kuosistakin. Sopisi hyvin meilläkin pojan puolelle ikkunaan lastenhuoneessa.

    Oikein ihanaa lomaa Sinulle, Jessica ♥ Nauti joutenolosta ja rakkaidesi seurasta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse, kyllä meinaan nauttia <3
      Sitä verhoa löytyy roosana, turkoosina ja beigenä, myös tyynyt. Mä niin rakastuin! Pieni vahva väriläiskä ;)

      Poista
  2. Tosi nätti kuvio tuossa verhossa :) Olispa valko-harmaana niin kotiuttaisin heti!
    Hyvää ja rentouttavaa lomaa teille! Kerrohan sitten millainen Imatran kylpylä oli, kannattaako sinne suunnata pikkuipanoiden kanssa? :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä kannattaa, me on käyty siellä ennenkin. Ihana kylpylä :) Ja Angry Birds puisto siinä vieressä. Viime käynnistä on 1,5v, toivotaan että yhä on hyvä paikka!

    Kurkkaapa nettikaupan puolelta nuo värit, siellä on semmoinen jännä sävy, joka on kuin harmaa beigellä vivahteella. Vaikea määritellä väriä, beigenharmaa. Mutta tsekkaa, jos miellyttää. Noi on ihanat!

    VastaaPoista
  4. Vietähän kiva ja rentouttava loma.Tuun sit sun loman jälkeen joskus käymään kaupalla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3