Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiainen vapaillaan :)

Heissan kaikille!

Huomasin, että on tullut muutamia uusia lukijoitakin linjoille, tervetuloa! Toivottavasti viihdytte mukanani pitkään. Vuosi on päässyt mukavasti alkuun, inventaario vei monta päivää, blogia piti jo kirjoitella viikonloppuna, mutta en vain ehtinyt. Nyt on saatu ne hoidettua sekä ALE kovaan vauhtiin, niin netissä kuin liikkeelläkin. Huoh. Jokohan ehtisi kurkata omaa kotiakin välillä ;)

Aurinko paistaa ja pakkanen paukkuu, on loppiainen eli vapaa, jopa mulla ;) Jospa tänään saisi kotoa joulun kerättyä pois, kuusi sai lähteä jo lauantaina, kun se meni ja kuoli pystyyn :( Nyt tuntuu olohuone jotenkin todella tyhjältä. Mutta sehän antaa vaan intoa uuden laittoon. Jotenkin sellainen valkoinen tyhjä sivu, jota voi alkaa täyttämään. Ihanaa!!
Pukki toi pojalle aivan ihanan lampun, FC Barcelonan sisustusvalaisin, ihan tuolta BR leluista näitä saa :) Mutta jotenkin todella hauska, kuin olisi pakko tykitetty seinästä läpi. Valo on enemmän sellainen koriste, tai yövalo. Minusta tosi söpö!


Pukki toi myös kirjoja pojalle, näitä meillä luetaan
iltasaduiksi ;) Oppii äitikin samalla! 


Sopii kuin nakutettu tuonne meidän futaajan huoneeseen <3 Nyt täytyy nousta tästä koneelta, laittaa Kaijo Koon levy soimaan (myöskin pukki toi, jee!) ja alkaa touhuilemaan, jotta saa kodin taas kuntoon. Iltapäivällä lupasin viedä pojan leffaan katsomaan Madagaskarin pingviinejä :)

Jouluhullu on täällä jo ihan keväfiiliksissä <3 Kun joulusta on nautittu lokakuun lopulta saakka, voi nyt jo hyvin mielin luopua ja alkaa odottamaan tulevaa kevättä. Mitä kaikkea ihanaa sitä onkaan tulossa!! Ihanaa ja aurinkoista loppiaista kaikille!!


2 kommenttia:

  1. Täällä myös kärsitään "tyhjän" kodin syndroomasta, (onkohan semmoista, hih) ja kaitpa sitä jotain taas pitäisi keksiä. Hetken lyö aina tyhjää näin pyhien jälkeen mutta eiköhän sitä taas kohta olla tukka putkella sisustamassa :) Mukavaa viikon jatkoa!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei siinä kuules kauaa mene ;) Mutta on se jotenkin ihanaa, kun on "tilaa" miettiä ja suunnitella taas uutta! Ihanaa viikkoa sinnekin ja toivottavasti pian ehdit mua moikkaamaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3