Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 17. tammikuuta 2015

Makuuhuoneen valkoista tunnelmaa

Heissan!

Täällä on saatu inspiraatiosta kiinni taas :) On aivan ihanaa, kun kodissa on taas kaunista. Siis jotain uutta. Makuuhuonetta olen pitkästä aikaa stailannut hieman. Minun sisustuksessa vallitsee vielä täysi talvi, vaikka moni tosiaan töissä kevättä jo kyseleekin. Minä olen nyt ihastunut lumiseen tunnelmaan ja pehmeään valkoiseen.

Rakastuin SIAn ihanaan sammalköynnökseen, joka kivasti kimaltee, kuin jäisenä. Sopii oikein hyvin juuri tähän vuodenaikaan. Tämä oli aivan pakko kotiuttaa Dreamsistä eilen, ennen kuin myyn kaikki ;) Enkeleitä, enkeleitä.. Niitä saa nyt olla joka puolella, tuomassa onnea uuteen vuoteen. Love them!


Elämäni rakkaat poikaset, oma muruni sekä kummipoikani <3 
Tällä kertaa, enemmän kuvia ja vähemmän höpinöitä. Leffa odottaa. Ihanaa viikonloppua kaikille, minulla se on vasta alussa, meillä kun "viikonloppu" on la-ma ;) Palaillaan pian!2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää makuuhuoneessasi ♥ niin kaunista ja ihania somisteita ja tietenkin tuo ihana vaaleus viehättää silmääni. Mukavaa viikonloppua Sinulle, Jessica ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin nyt on sellainen olo, että pelkkä valkoinen sopii talven tunnelmaan :) Väriä sitten keväällä taas lisäillään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3