Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 1. tammikuuta 2015

Heipat vuodelle 2014!

Moikka!

Tänään onkin uuden vuoden ensimmäinen päivä :) Jännästi sitä tähän aikaan vuodesta aina miettii menneitä ja uskaltaa unelmoida huomisesta. Mitä tuli tehtyä viime vuonna, mikä oli hyvä ja mikä ehkä hieman huonompi juttu. Mitä voin oppia viime vuoden kokemuksista? Ja mitä teen paremmin tänä vuonna?
Paljon kysymyksiä ja ajatuksia. Vietin elämäni ensimmäisen kerran uuden vuoden aaton yksin kotona. Niin väsyneenä rankan syksyn jäljiltä, etten jaksanut mitään alkaa järjestämään ja ajattelin vain levätä. Poikakin meni isälleen, joten itsekseni herkuttelin ja katselin leffoja, mietin mennyttä vuotta ja kävin vähän naapuruston rakettejakin ihailemassa :)

Istahdin myös alas ja avasin positiivisuus purnukkani. Se oli ehdottomasti illan kohokohta! Tein siis viime tammikuussa purkin, johon vuoden mittaan keräsin arjen onnellisia hetkiä sekä unelmia, joiden tahtoisin toteutuvan <3 Muutama niistä olikin jo toteutunut! Alkuperäisin jutun voit lukaista täältä . Lappusten kanssa oli ihana käydä läpi viime vuoden tapahtumia. Muistaa, kuinka paljon hyvää ja ihanaa vuosi pitikään sisällään. 90% lapuista liittyi rakkaaseen lapseeni, ja hänen touhuihin. Aitoja arjen onnen hetkiä..

Monta lappusta liittyi myös tupakanpolton lopettamiseen ja wau, pian jo vuosi täynnä savuttomuutta! Oli huikea lukea lappusia, joissa hehkutin 2 päivää ilman, 2 viikkoa ilman. Kuinka se jotenkin ei enää kuulu elämään ollenkaan. Olen niin ylpeä itsestäni! Ja siskostani, joka tuli perässä <3 Hyvä me!
Nyt uudelle innokkuudella kohti vuotta 2015! Mitä kaikkea ihanaa se pitääkään sisällään? Se on kuin tyhjä kirja, jossa on 365 sivua, jotka voit aivan itse täyttää. Muistaa, että jokaikinen päivä on tärkeä. Mitä sinä odotat eniten vuodelta 2015?

6 kommenttia:

 1. Taas niin ihanan positiivisia ajatuksia <3 t. äippä

  VastaaPoista
 2. Teetkö vielä Alanyasta postausta? Kyselin joskus aiemmin:) Otatko millä kameralla kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ei ole tällä hetkellä tulossa Alanyasta postausta, viime reissusta tuli jo laitettua kuvia vaikka kuinka :) Sitten, kun seuraavan kerran matkaan päästään, niin varmasti taas tulee postauksia :)

   Poista
  2. Unohdin vastata tuohon kamerakysymykseen, siis ihan tällä puhelimella kuvailen, Lumialla. Ei ole sen parempaa kameraa, mutta muokkaan sitten Photoscape ohjelmalla ja se pelastaa paljon! :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3