Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 3. lokakuuta 2016

Kuka sanoo että pitäisi?

Moikka! 

Viime aikoina on kovasti taas mietityttänyt ihmisten jaksaminen työelämässä. Niin oma kuin muidenkin. Tämä nousi jälleen esiin viime viikolla, kun ystäväporukalla istuttiin ja juteltiin kuulumisia. Ääneen asioiden kertominen jotenkin tuo ne niin todeksi, vasta siinä itsekin taas herää, että haloo, missä taas mennään??

Miksi kiire ja suoritus on tänä päivänä joku meriitti? 


Miksi pitää selitellä, jos viettää lomaa tai muuten vain vapaata? Onko siinä jotain väärää? Onko oikein vaatia itseltään niin paljon? Ei. Mutta näin sitä vain moni tekee. Oli sitten yrittäjä tai palkansaaja, moni vetää itsestään viimeiset mehut työpaikalle ja kotona on kuin zombie. Tähän minä ainakin sorrun, kerta toisensa jälkeen, vaikka kuinka päätän muuttaa asioita. 
Onko väärin kertoa avoimesti, jos on väsynyt? Ei sillä sympatiaa tarvitse hakea, mutta itselle ainakin se viime viikolla teki sen viimeisen herätyksen, kun sanoin asian ääneen, ja pillahdin itkuun. 
Joten, jos sinä siellä teet liikaa, vaadit itseltäsi liikaa, niin avaudu, kerro siitä läheisillesi tai edes itsellesi. Koska jokainen meistä tarvitsee lepoa ja tukea. Teen unelmatyötäni ja rakastan yritystäni ja asiakkaitani, en lopettaisi mistään hinnasta. Mutta ei se tarkoita, että minun täytyy olla töissä 24/7. Eikä sitä kukaan minulta vaadikaan. Paitsi minä itse. Ihan itse luon nämä paineet, ihan itse olen mukana joka paikassa, joka asiassa. Ihan itse vastailen sähköposteihin yöllä ja myöhään illalla, vielä sängystäkin. Ihan itse teen kaiken tämän. Haluan kiittää ystävääni, joka avautui viime viikolla omasta tilanteestaan ja sai minutkin näin ollen taas miettimään. Vaikka kuinka väitän oppineeni menneestä, löydän itseni tästä vähintään pari kertaa vuodessa, herättelyn ääreltä. Jessica, ei näin. 

Työ ei saa olla koko sinun elämä. Nauti. Elä hetkessä. Ja lopeta se itsesi syyllistäminen. Unelmoidaan suuria ja heitetään välillä ne vaaleanpunaiset lasit silmille ja hengaillaan vaan! Ilman mitään syytä. Ota päiväunet. Lähde metsään. Lue kirjaa. 

Ja.. jos et saa niitäkään aikaiseksi, älä syyllistä itseäsi siitäkään ;) 
Ollaan armollisia itsellemme <3 

Jos sinulla on samanlaisia ajatuksia, tai käyt läpi samanlaisia asioita, olisin enemmän kuin kiitollinen kommenteista. 

Minä jatkan nyt vapaata viltin alla, takkatulen paukkuessa ja otan ehkä pienet päiväunet <3 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3