Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 22. lokakuuta 2016

Heineken Experience

Heissan! 

Hupsista heijaa, mihin hävisi viimeiset 3 viikkoa.. Se on tää sesonginvaihdos aika ;) 
Viime viikolla oli jokasyksyisen Amsterdamin matkan aika, Riviera Maisonin kevät/kesä2017 kokoelmaan tutustuminen ja tilaus, ja täytyy sanoa, WAU! 

Showroomin kuvien julkaisu on tottakai kielletty, mutta vierailimme tietysti myös Amsterdamin keskustan RM liikkeessä, niitä kuvia saatte vielä hetken odotella ;) 
Joka kerta kun Amsterdamissa on tullut käytyä (nyt jo oisko 7 kerta!), on tavoitteenani tutustua johonkin uuteen kohteeseen/paikkaan. On ihana, kun pääsee aina vain uudelleen ja joka kerta on vielä nähtävää! 

Näkymä hotellihuoneen ikkunasta, hieman harmaa keli,
mutta upea näky yli Amsterdamin! 

Olipa ihana matkustaa kerrankin hyvän ystävän kanssa <3


Tällä kertaa tutustumisvuorossa on Heineken Experience Center. Upea elämyskeskus ja museo on rakennettu ensimmäiseen Heineken panimoon Amsterdamissa, ilmassa todellakin oli historian havinaa. Itse oluen ystävänä oli mielenkiintoista nähdä, kuinka olutta tehtiin 1800 luvun lopulla! 


Kuvia tuli otettua niin paljon, että muokkaillessani näitä eilen illalla, tuntui, kuin olisin tehnyt kierroksen aivan uudelleen ;) Siitä juuri minusta valokuvissa on kysymys; päästä palaamaan muistoihin ja käydä ne uudelleen läpi. Ihanaa! 
Minusta tuli ihan Heineken fani täällä! ;) 
Sisällä oli myös hevostallit, ihan en ymmärtänyt, mitä tekemistä niillä oli olutpanimon kanssa, kaipa se oli se entisaikojen logistiikan esittely, ajalta jolloin hevoset vetivät kärryissä olut-tynnyreitä.  Luultavasti. Paljon ihania vanhoja mainoksia oli myös näytillä.
Nää ois makeita omallakin seinällä!


Eri vuosien pullomalleja, melkoisesti muuttunut matkan varrella. 


Huoneita toisensa jälkeen, mitä ihmeellisempiä ideoita, koskaan ei tiennyt, mitä seuraavan kulman takaa paljastuu. Pääsimme myös kokemaan, miltä tuntuisi olla alusta saakka humala, joka kulkee matkaansa oluenvalmistuksen läpi, hajuineen, makuineen, jne. Hauska 5D kokemus! 

Jopa täällä tsemppilauseita oli monenlaisia! 


Täytyy myöntää, että en oikein osannut tietää, mitä odottaa. Tulisiko tästä aivan turha käynti ja ajanhukkaa vai ihastunko täysin. Mutta suosittelen kyllä jokaiselle oluen ja historian ystävälle. Mielenkiintoinen iltapäivä :) Ja sai siellä lopulta muutaman oluenkin maistella, heh! 
Siis mikä bisnesidea! Saavat huikeat tulot sisäänkäyntikuluista ja eihän tuon jälkeen koko reissun aikana voinut ravintolassa tilata kuin Heinekenia ;) 

Ensimmäinen päivä Amsterdamissa oli ihanan rento ja nautin pienestä vapaasta ihan mielettömästi! Lupaan laitella nyt muutaman päivän sisään kuvia lopusta reissusta, täällä flunssan kourissa kotosalla viimeinkin saa hoidettua rästissä olleita konehommia, joten palaillaan pian! 

Mikäli suuntaatte Amsterdamiin, käykäähän nauttimassa muutama Heineken aidoilla mestoilla! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3