Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 27. lokakuuta 2016

Damin lumoissa vol. 2

Heippa!

Jokos siellä aletaan hiljalleen uskaltautua tunnelmoimaan tulevaa joulua? ;) Minä alan päästä jo kunnolla tunnelmaan, avasin juuri glögikauden ja nautin muutaman kupin kuumaa tässä kirjoitellessani teille, ihanaa! 

Mutta ennen mitään joulufiilistelyjä (lauantaina rakennetaan JOULUMAAILMA Dreamsiin, ensi viikolla pääsee paikan päälle aistimaan joulua oikein toden teolla!), lupasin teille kuvia vielä Amsterdamin reissulta. Joten, tässäpä nyt lisää muisteluja tuosta uudesta lempparikaupungistani ;) 
Riviera Maisonin porukka vei meidät illalliselle tunnelmalliseen pieneen ravintolaan veden äärelle <3 Heti parkkipaikalla oli vastassa suuria ankkoja (vai hanhia..kumpia nuo nyt on??), jotka eivät todellakaan pelänneet ihmisiä! Kun menin ottamaan kuvaa, koko porukka lähti vauhdilla köpöttelemään mua kohti.. iiikkk! Käännyin äkkiä ympäri.. 

Erittäin ihana ilta kivassa porukassa, saksalaisten ja hollantilaisten kanssa. Nautittiin upea illallinen, huikean suurine jälkiruokineen.. Nams! 
Pois lähtiessä oli ilta pimentynyt ja upeasti valaistu vesimylly oli vain aivan pakko ikuistaa! <3 
Kun olimme nukkuneet kunnon yöunet, oli vuorossa viimeinen päivä, joka vietettiin kierrellen keskustassa. Tällä reissulla tuli opeteltua hieman myös ratikalla kulkua, eikä eksytty kertaakaan! Päivä alkoi tottakai tutustuen keskustan RM myymälään Baerlestraatilla. 

Ihania, toinen toistaan kauniimpia esillepanoja ja ideoita omaankin myymälään. Helposti saa siellä joka kerta aikaa vierähtämään melkolailla.  Nyt ehkä hieman oli vähemmän nähtävää, koska rakensivat juurikin joulua myymälään, joten paljon oli myös keskeneräistä. Upeaa silti! 

Olisipa ihanaa, kun olisi omakin myymälä niin iso, että mahtuisi tekemään kunnolla erilaisia huoneita, erilaisella tunnelmalla. Huoh.. jonakin päivänä ;) 

RM kaupalta lähdettiin kävellen kiertelemään keskustaa, mitään ihmeempää suunnitelmaa ei ollut, vaan fiilistelyä ja ulkoilua, hieman shoppailua ja tottakai, hyvää ruokaa ja juomaa. 


Calf&Bloomissa oli ehkä ihanimmat menut mitä olen nähnyt!
Kuin sanomalehdet jostain 1920-luvulta.. <3 
Damin aukion laidalle olikin juuri saapunut kiertävä suuri tivoli! Mahtavaa! Piristi kummasti kylmässä ilmassa kävelyä ja fiilisteltyä, kaikenlaisia vempaimia ja pelejä, jokaiseen makuun. 
Vain hulluimmat hyppäsivät tuon ihmeen katapultin kyytiin, 
a-p-u-v-a!!! 


Aivan ihana reissu taas takana ja monen monta muistoa rikkaampana! Pidän tärkeänä, että vaikka kyseessä on työmatka, otan aina myös hieman aikaa itselleni, kaupungin tutkiskelulle ja vain nauttimiselle. Koska näin yrittäjänä (ainakin näin alkutaipaleella) lomat ovat todella vähissä, niin näistä työmatkoista täytyy samalla tehdä pikkuisia minilomia. Näin jaksaa taas arkea <3 

Ja tällä kertaa vielä ihan parhaassa seurassa, kiitos P että lähdit mukaani  <3 <3 
2 kommenttia:

  1. Ihania tunnelmia! Sulla on ollut selvästi tosi kiva ja antoisa reissu <3

    ps. täälläkin jouluttaa ja glögittää jo kovasti :P

    VastaaPoista
  2. Teillä on varmasti ollut mukava reissu P:n kanssa. Hienoa, että pystyt työmatkalla myös nautiskelemaan muusta kuin työasioista. Se on varmasti tärkeää.

    Mä en ole vielä päässyt kiinni jouluun, mutta onhan tässä vielä aikaa :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3