Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 30. elokuuta 2016

Terveisiä Tukholman Formexista!

Moikka!

Viime viikolla vietin muutaman päivän Tukholmassa, Skandinavian suurimmilla sisustusalan messuilla, joista olen kirjoitellut ennenkin. Formex järjestetään 2 kertaa vuodessa, aina tammi- ja elokuussa. Jättisuuret messuhallit täynnä mitä upeimpia esillepanoja ja toinen toistaan ihanampia tuotteita. Valinnanvaikeuden iskeminen ei ole luultavaa, vaan joka kerta väistämätöntä ;) 


Upea sisääntulo messuille, kauden kirkkaimmat trendit yhdistettynä tämän
huikean kollaasin sisälle. 
Kuten joka syksy, luonto tulee aina esiin todella vahvasti. Havunoksat, metsäneläimet ja kävyt näkyivät todella monella osastolla. Luonnonläheiset värit valtaavat tekstiilit ja tuikkukippoja sekä lyhtyjä on joka makuun! 

Nyt selkeänä trendinä nousi esiin myös vihersisustus, kaikenlaiset amppelit ja viherkasvit loistivat runsaudellaan ja vihreydellään. Mr Plantin upeasta valikoimasta tilasin Dreamsiinkin monia kauden kasveja <3 

Näistä uutuuksista olen melkeinpä eniten innoissani! Majas Lyktor. Raikkaita, upeita tuikkuastioita kauniilla teksteillä ja elämänohjeilla. Kaikista tilauksista menee 10% suoraan lasten syöpätutkimukseen sekä syövästä kärsivien lasten perheille. Osa tuikuista ovat jopa heidän suunnittelemiaan <3 Upeaa, että hankkimalla jotain näin kaunista kotiin, voi samalla tukea erittäin tärkeää asiaa <3 Nämä saapuvat Dreamsiin näillä näkymin syyskuun lopulla. 

Perinteisesti vierailin toki myös Pappelinan ja Nicolas Vahen osastoilla, siellä unohdin suurempia kuvailla, vain muutama kuva tuli otettua. Mutta Pappelinalla on aivan ihania uusia kuoseja syksyyn, sekä upeita värejä, kuten vahva punainen <3 
Uutuuksia saapumassa toki myös näiltä merkeiltä meille Dreamsiin ;) 
LOVE THEM TO THE MOON AND BACK!! 


We love bubbles!! ;) LuinSpa oli myös mukana messuilla, ihanaa että Suomestakin alkaa nousemaan uusia brändejä maailmalle! Ihan mahtavaa! 

Upea osasto kutsui suorastaan astumaan sisälle ja koskettelemaan tuotteiden superpehmeää kuosia! Uutuutena on tulossa todella upea kylpyhuoneen matto, kunnon kokoinen ja sopiva myös vaikka makuuhuoneeseen, huonetuoksuja (LOVE THEM!) ja mm. hiusharjoja, sekä hauska uutuus, jollaiseen en ole koskaan ennen törmännyt, hiusharjan putsari ;) Hih, tosi söpö! 


Joulua messuilla oli aiempaa vähemmän, joka toki hieman pisti silmään, itse jouluhulluna lähdin taas hakemaan jotain aivan huikeaa sieltä! Paljon kaikkea ihanaa tulikin tilattua. Yhä pääroolissa trendeissä taitaa olla peurat, sekä erilaiset sarvet että kokonaiset peurat ja peuranpäät, niin hopeisena kuin melkein kaikissa väreissä ;) Hopeaa, kultaa ja kimallusta, sitä on tiedossa! 

Tällä kertaa itse innostuin todella aidon näköisistä tontuista, joita tuntui myös olevan monellakin tukkurilla tarjolla, niitä melkeinpä "ruotsalaisennäköisiä" tonttusia. Huoh, niin söpöjä ;) Niitä on tulossa monenlaista Dreamsiin, myös todella suurena! 

Ihanat messut takana, nyt on palattu taas arkeen ja syysuutuuksia on alkanut jo saapumaan myös myymälään, jote tervetuloa piipahtamaan ja höpisemään syyskuulumisia!
 Ensi viikolla vuorossa Forma ja Habitare, messujen aikaa siis eletään vahvasti :) 
4 kommenttia:

 1. Näyttääpä runsaalta ja kivalta!!
  Onneksi pomoni käväisi myös messuilla ja tilasi meillekin muutaman kuorman!
  Niitä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli vaikka mitä ihanaa <3 Missä olet töissä? Jos saa kysästä ;) Innolla täälläkin odotellaan kuormia!

   Poista
 2. Voi miten ihanasti tuo luonto tulee kotiin sisälle ♥ Ennen en niin välittänyt elukoista tyynyissä tai muissa mutta nyt jotenkin voisin jonkun ketun ottaa kainaloon tuossa sohvalla syksyn tuivertaessa ulkona :D Ihanaa viikon jatkoa Jessica ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin yhä kartan noita printtityynyjä, mutta saas nähdä ;) Muuten kyllä tykkään luontoa tuoda sisään monellakin lailla! Ihanaa viikkoa sinullekin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3