Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 12. elokuuta 2016

Unelmien Spa -tunnelmaa

Moikka!

Jotenkin tuntuu, että kalenterin kääntyessä elokuun puolelle, alkoi vauhdilla myös syksyn saapuminen. Vaikkakin vakaasti uskon, että "vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä", niin kyllä illat ja aamut ovat jo todella viileitä ja sadepäivätkään eivät enää tunnu kesäisiltä, vaan kylmiltä ja harmailta :( 

Mutta on tässä hyvätkin puolet! Takkatuli (jei, mulla on elämäni eka takka!), kynttilät, lämmin sauna viileänä iltana, villasukat ja torkkuviltit. On siinä syksyssäkin puolensa, vaikka täysin kesäihminen olenkin. 


Uuden kodin saunaosasto on todella kuin Unelmien Spa! Rakastan ylikaiken tuota lauteeseen upotettua vesikiulua, jossa on valotkin sisällä, aivan I-H-A-N-A!! Muutenkin koko saunan valaistus on jotenkin todella upea. On nautinnollista istua ylälauteilla ja vain ihailla valoja ja niiden varjoja, tyhjentää mieli kokonaan arjen kiireistä, olla hetkessä. 
Vanha saunatonttu seurasi tottakai mukana vanhasta kodista, se vaan kuuluu jo melkein perheeseen ;) Hih! Eräänä jouluna hänet nostin saunan lauteille ja sinne hän muutti sitten asumaan. LuinSpan pehmoiset saunatossut ovat olleet kovassa käytössä, täällä kun suurin osa lattioista on kivilaattaa, joten lattiat ovat näin kesälläkin olleet minun tottumuksen mukaan aika viileitä. Mutta näillä töppösillä on kiva tallustella ;) 

Kiukaan takana oleva seinä on todella tyylikäs kimalteineen, tummanharmaa sopii hyvin kiukaan kivien kanssa. Pieni spottivalo tuo kimalteet hyvin esiin. 
LOVE IT!
Kylpyhuoneen puoli on hyvin yksinkertaisen tyylikäs valkoisine seinineen, vain suihkun kohdassa kulkee tummanharmaa, niittikoristein reunustettu raita. Väliseinämä on kätevä shampoo-pulloille ja muille tarvikkeille, upotetut hyllyt saa kuitenkin irrotettua pesua varten. 

Myös wc- pöntön puolella on upotetut hyllyt, jossa paperit pysyvät hyvin suojassa liialta kosteudelta. 
Kylppärin puolelle vielä kaipaan jotain pientä penkkiä tai muuta, jossa pitää pyyhkeet ja vaikka koria tossuille jne. Stailaus siellä vielä ihan kesken ;) Nyt onkin kätevästi esitelty sekä pikku-wc, että saunatilat, ne helpoimmin ja nopeimmin valmistuneet huoneet ;) Tällä viikolla sain jo mattojakin lattioille, joten kyllä täältä hiljalleen alkaa löytymään myös muita nurkkia, joita voi juuri ja juuri kehdata esitellä teille.

Instgramissa seuraamalla minua nimellä #sisustusliikedreams voi nähdä paljon enemmän ja pieniä vilauksia jo kodistakin sieltä täältä. 

Dreamsissä on muuten vielä huomenna SUMMER SALE voimassa myymälässä, sunnuntaihin saakka saa verkkokaupan puolelta tuotteita vielä huikein alennuksin. Minun viikonloppuni alkaa siis vasta huomenna, mutta ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua ihan jokaiselle! 

Palataan pian! 
6 kommenttia:

 1. Hienoa :) Sinä se ainakin osaat nauttia elämän pienistä herkuista ja vähän isommistakin...<3 t. äippä

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavan tunnelmallinen spa-sauna!! ❤️

  VastaaPoista
 3. Ihana kylpyhuone ja sauna uudessa kodissasi! <3 On kyllä ihana lämmittää sauna viileänä syysiltana ja käpertyä sen jälkeen sohvalle torkkupeittoon! Ehkä mä sittenkin kestän tän kesän loppumisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä pitää ottaa ne pienet ilot, mitä saa, kun syksy saapuu ;) Ja takkatuli, sauna ja torkkuviltti kuuluu niihin! Kiitos kauniista sanoista, minäkin olen IN LOVE WITH uusi kotini :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3