Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 15. elokuuta 2016

Pimenevät illat ja takkatulen pauke

Heissan!

Mites siellä on elokuu alkanut? Monella varmaan arki palannut uomiinsa, koulut ja työt alkaneet lomien jälkeen, hiljalleen on jälleen aika hyvästellä kesä. Vaikka olenkin vahvasti kesäihminen, täytyy myöntää, että uuden kodin myötä olen hieman jopa odotellut syksyä, viileitä iltoja ja pimeää aikaa, jolloin voi sytytellä kodin täyteen kynttilöitä ja katsella takkatulen loimua <3Minulla ei kesällä paljonkaan lomaa ollut, joten täällä on arki jatkanut kulkuaan normaalisti, toki pojan koulun alku tuo taas hieman erilaisen arjen ja aikaisemmat iltatouhut. Vaikka ensin tuntuikin koulun alku ahdistavan, on ihana ollut huomata, kuinka innoissaan poika on kaikesta uudesta, mitä 4.lk tuo tullessaan :) Ensimmäiset valinnaiset aineet, erilliset liikuntatunnit tyttöjen kanssa (se on mukamas se paras juttu!) sekä teknisen työn alkaminen. Intoa ja juttua riittää <3Pienemmässä RM korissa säilyy sytykkeet,
isompaan haetaan ulkovarastosta puita tarpeen mukaan ;) 


Tänään vietin perinteisesti maanantain vapaapäivääni, jos ei oteta huomioon aamuista palaveria ja muutamaa tuntia töitä koneella.. Nautin kuitenkin kovasti kotitouhuiluista, nurmikon ajeluun vierähti parikin tuntia, sain viimein siivottua varastot muuttolaatikoista ja sielläkin tavarat paikoilleen :) Pyykkiä pesty ja peruskotihommia muitakin, nää on minusta ihan parhaita päiviä!

Illalla olikin ihana sytyttää takkaan tulet ja sytyttää pari kynttilää. Vasta toinen kerta, kun kokeilen tuota takkaa ja sain sen siis ihan itsekin nyt sytytettyä, hyvä minä ;) Ihanaa lämpöä ja voi tuota elävän tulen pauketta, niin rauhoittavaa.
Joten, tervetuloa pimeät illat, täällä ollaan valmiina!


3 kommenttia:

 1. Tuli on niin rauhoittava elementti. Voisin katsella tulta vaikka kuinka pitkään...ja se pauke, kun tuli räiskyy takassa ♥ Kivalta näyttää teillä ja nuo RM:n korit ovat kyllä ihanat ♥ Mä olen myös aloittanut kynttiläkauden ja nyt niitä sitten poltellaankin oikein urakalla läpi talven. Ihanan tunnelmallista aikaa tämä elokuu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta <3 Elokuun illat on siitä ihania, että vielä ei oikeasti ole niin kylmä, mutta on pimeää ja saa kynttilöitä poltella :)

   Poista
 2. Täällä asuu myös yksi koululainen joka puhkuu innosta! Nyt kolmosella alkoi englanti ja on uusia aineopettajia ja kaikkea jännää! Ihania pieniä ihmisiä :)

  Takka on kyllä kiva olla olemassa. Suomessa siitä saa nauttia kesälläkin, heh...mutta syksyllä ja talvella se antaa kyllä ihan omanlaisen tunnelman kotiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3