Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Only Gourmet Food Served In This Kitchen

Moikka!

Keittiön sanotaan aina olevan kodin sydän. Tämä pitää varmasti monen kotona paikkansa, ja niin meilläkin, ainakin sijainniltaan ;) Itse en kovinkaan kummoista keittotaitoa omaa, enkä oikein edes tykkää ruoanlaitosta, joten kyllä se meillä on se välttämätön huone vain..hih! 

Mutta, saahan sitäkin toki kaunistaa <3 

Uuden kotimme keittiö on kyllä kaunis. Jo ilman mitään sen suurempia koristuksia. Tyylikkäät, harmaat laatikostot, integroidut koneet ja valaistus, se on jälleen kerran tässä asunnossa hoidettu viimosen päälle! Eniten rakastan noita kaappien päällä olevia valoja, jotka tuo upeasti esiin kaapin päällä olevat astiat <3 Huomaan koko ajan ripottelevani enemmän ja enemmän rottinkia kotiini, mutta minä niin tykkään siitä. Varsinkin, kun uusi kotimme on niin modernin harmaa ja suoralinjainen, se kaipaa hieman rosoisuutta ja aitoa puuta, sekä erilaisia materiaaleja. Ja onhan Riviera Maisonilla niin upea rottinki, ettei sitä vaan voi olla rakastamatta ;) 
Minun kodissa ei ainutkaan huone jää ilman enkeliä, pikkuinen suojelusenkeli roikkuu "kodin toimistonurkan" telineessä, suojaamassa mua keittiökatastrofeilta ;) Hehe heh!"Only Gourmet Food served in this Kitchen" - aina on tilaa sarkasmille ;) Tämä tarra tosiaan oli tässä jo muuttaessamme ja vaikka tekstin sisällöstä voidaan olla montaa mieltä, on se silti kaunis. Ja saa nyt ainakin toistaiseksi jäädä paikoilleen. Villakko pääsi roikkumaan kaapistojen päälle ja tuomaan hieman
vihreyttä melko värittömään keittiöön. 

Viherkasveja (teko. tottakai!) haluan tänne mahdollisimman paljon, ehkä kokeilen aitojakin jossain vaiheessa taas, mutta tässä elämänrytmissä, nämä sopii minulle mainiosti! Tänä syksynä messuilla kierrellessä olen huomannut, että vihersisustus on ehdottomasti kasvava trendi, niin tekokukka kuin aitokukka puolellakin. Tykkään :) 


Rakkaan ystävän lähettämä kortti kannustaa minua jääkaapin ovessa ja se tuo joka kerta hymyn huulille, kun osuu silmään <3 Elämän pieniä asioita, niitä  aitoja välittämisiä, ei vaan voi mikään korvata <3 

Melkoista haipakkaa on täällä menty ja painettu sesonkivaihdosta sekä juostu messuilla, jne. Huomenna vuorossa Forma ja Habitare, saas nähdä, muistanko kuvata siellä ollenkaan, melkoinen haaste yhdistää ne samalle päivälle! Mutta ihanaa viikkoa ihan jokaiselle, toivotaan, että nämä aurinkoiset, suorastaan kesäiset päivät jatkuvat vielä pitkään!! 
LOVE YA! 2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää siun uus köökki. Mäkin tykkään tuosta RM:n rottingista ♥ Se vaan on niin kiva. Itseä houkuttaisi kovasti se syksyn uusi teepussien säilytyskori. Sille olisi jopa ihan tarvetta meillä :)

  Mä en myöskään tykkää ruoanlaitosta, mutta välillä olosuhteiden pakosta teen ruokaa. Keittiö on kuitenkin sellainen kodin sydän, kuten sanoit tai meillä ehkä se ruokailuhuone, kun meidän ruokapöytä on siellä.

  Mä en myöskään ole mikään viherpeukalo, joten meilläkin menestyy vain tekokukat/kasvit.

  Mukavaa messupäivää Sinulle, Jessica ♥

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs on uusi keittiönne! :) <3

  Mulla kyllä eläisi viherkasvit, olen useamman saanut oikein rehottamaan ja kukkimaan, mutta allergiat ei oikein anna myöten pitää huonekasveja. Täytyy tyytyä pihakukkiin! :)

  Kivoja messuja ja aurinkoista viikonloppua sinulle! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3