Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Turkoosin lumoissa, jälleen..

Heips!

Mites siellä on viikko kulunut? Täällä hyvinkin perinteisesti, eli töitä tehden ja iltaisin jalkapallon parissa :) Tänään kipaisin treenien aikaan lenkille ja kylläpä teki ulkoilma taas hyvää! Tuntuu, ettei todellakaan tarpeeksi saa ulkoilmaa nykyisin. Voih, tulisi jo kunnon kesä! Vaikka on tää kevätkin ihanaa aikaa. Aivan ihanaa, kun kesä on vielä edessä <3Viime viikonloppuna kun sain sen kunnon energiapiikin, sain siivouksen lisäksi kotonakin pikkuisen laiteltua kesäisempää sisustusta. Ja mikäs se sieltä jälleen nousi esiin, turkoosi! Tottakai :) Vaikka talvella taas mietin, että tänä keväänä voisin laittaa jotain muuta väriä, niin kevään tullen se himo turkoosiin alkaa jälleen.. Ja sekaan hieman vaaleanpunaista <3

Rakkaat Svaneforsin Marrakech verhot jotenkin vaan tuovat sen oikein tunnelman ja kevään kotiin. Kun sain verhot silitettyä ikkunaan, sanoi poikakin, että nyt sinä äiti taas vaan istut ja tuijottelet noita koko ajan ;) Hih, todellakin! Sitä mä teen!


Ja koska kotoa ei löytynyt oikeanlaista nallea tuoliin (niitähän ei vielä montaa olekaan..), niin täytyi Dreamsistä napata eilen kotiin mun uusin lemppari, Stefanie Angel <3 Voiko tuon herttaisempaa ollakaan?? Kun kerran hullaantuu Bukowskeihin, ei niihin kyllästy koskaan ;)
Täällä valmistaudutaan sunnuntain Hollannin matkaa varten, se olisi taas aika lähteä Riviera Maisonille tilailemaan teille ensi jouluksi kaikkea superihanaa!! Joten, palaillaan ensi viikolla <3
Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Minut tapaa vielä huomenna Dreamsissä 10-14 ;)


2 kommenttia:

  1. Pastellit pompsahtaa kyllä joka kevät aina pinnalle, ne on niin kauniit <3 Ja nää valoisat illat saa jopa mut (sohvaperunan) harkitsemaan lenkille lähtöä!
    Hyvää viikonloppua ja ihanaa matkaa!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3