Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Energiaa vaikka muille jakaa!

Heissan!

No nyt on viimein aurinko saanut aikaiseksi minussakin oikein kunnon energialatauksen! Hymyähän se on huulille tuonut jo useamman viikon ja aurinkoista mieltä, mutta silti en ole meinannut kotona saada oikein mitään aikaiseksi.
Tänä viikonloppuna on pesty ja puunattu, siivottu ja pakkailtu viimisiäkin talvisen sisustuksen rippeita laatikoihin, pesty monta koneellista pyykkiä, lenkkeilty ja kahviteltu ystävien kanssa, vaihdettu kevätverhot (joo, mulla oli vielä kultaiset ns. jouluverhot.. miten niin suutarin lapsella taikka suutarilla ei ole kenkiä..!!) ja ehditty jopa kokeilemaan ihanaa Chicken Korma reseptiä, jonka näin Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä blogissa :) :) ja siis ehkä elämäni toinen taikka kolmas kerta, kun teen jonkun reseptin mukaan ruokaa. En ole ruoanlaittaja ;) Suosittelen muuten kokeilemaan tuota ohjetta. Tuli hyvää! Jopa minun käsissä :)


Turkoosia on kaivettu kaappien perukoilta oikein urakalla, miten
se näyttääkin nyt niin raikkaalta! 
Tänä keväänä minulle on iskenyt hirmu himo viherkasveihin. Niihin tekosellaisiin. Ihan vaan kun minulla ei mikään hengissä säily kuitenkaan, niin otin sitten Dreamsinkin valikoimiin vaikka millaisia ihania viherkasveja, jotta niitä voin sillai vaivihkaa kotiinkin kuljetella ;) Kylppärin lyhty sai viheramppelin kaverikseen ja se näyttää minusta tosi ihanalta siellä!

Kyllä tässä itsekin miettii, että johan on nyt ollut energiaa. Aivan ihanaa! Ja huomena voi taas energisenä ja innokkaana aloittaa uuden työviikon :) Onkos teillä jo terassit avattu takapihalla? Se projekti odottaa vielä minulla, sinne asti en ehtinyt näinä vapaina..

On tähän energiaan ehkä yksi toinenkin syy, mutta siitä sitten myöhemmin lisää ;) Ihania muutoksia tiedossa!


2 kommenttia:

 1. Niin kiva kuulla että sulla piisaa energiaa! <3 Pitäis taas päästä saman pöydän ääreen vaihtamaan kuulumisia!! Ja kiva kuulla, että kanakorma onnistui ja maistui :)

  Energistä loppuviikkoa ihana Jessica! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet tuulet antavat taas energiaa ;) Olisipa kiva kahvitella ja höpötellä! Minä en koskaan tee mitään reseptejä, mutta nytpä kokeilin ja Ronikin tykkäs, hieman muunnellen, muhiteltiin kasarissa eikä laitettu uuniin. Mutta hyvää tuli!

   Aurinkoista viikonloppua sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3