Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Riviera Maisonin vieraana

Heippa! 

Viime viikolla kävin jokakeväisellä reissulla Amsterdamissa, Riviera Maisonin vieraana. Kyllä oli jälleen aivan ihana matka ja meistä pidettiin hyvää huolta ;) Hotelli oli todella upea, ulkokuori hämäsi melkoisesti, kun kyseessä oli kuitenkin vanha hotelli, vastikään sisätilat uusittu. Hotel Van der Valk Schiphol, suosittelen. Ravintola ei suosituksia kyllä saa, siellä ei oikein hommat natsannut, vaikka ruoka olikin kyllä hyvää. Mutta hotelli oli upea! 
Hotellissa oli joka puolella ihania ja isoja kukka-asetelmia <3 
Riviera Maisonin showroom oli jälleen pukeutunut jouluiseen asuun ja sanaa WAU tuli käytettyä moneenkin otteeseen päivän aikana ;) Kuvia sieltä ei ikävä kyllä vielä saa julkaista, joten tässä vain muutama kuva illalliselta. Koko illan ajan kaunis duettopari lauloi meille ikivihreitä sikermiä, tunnelma oli aivan mahtava! Loppuillasta hieman innostuttiin tanssimaankin muutaman kollegan kanssa ;) 


Welcome to the Riviera Maison showroom!

Henk Teunissen koulutti meitä siitä, kuinka RM tuotteet oikeasti valmistetaan
käsin ja millainen prosessi on, kuvien saattelemana. Tämä oli hyvin valaisevaa!
Käsin tehty ei koskaan ole aivan samannäköinen, sieltä sanonta
"Perfectly imperfect!"

Kaikenlaista herkullista ja öhömm... outoakin oli tarjolla ;)
Joutui tämä ruokanirso aikamoiselle koetukselle..
Mutta, kaikkea maistoin!
 
Kattaus oli, kuten aina, Nicon suunnittelema ja pieniä yksityiskohtia täynnä! Aina täynnä yllätyksiä ;) Nico on Riviera Maisonin pääsuunnittelija ja esillepanojen mestari! 


Tottakai kävimme myös nuuskimassa paikallisen RM liikkeen valikoimiin ja tunnelmiin, muutamat esillepanoideat sieltä sainkin! Mutta täytyy sanoa, että ei kyllä ihan niin erikoisen näköistä, kuin edellisillä kerroilla. Ehkä osuimme huonoon saumaan ja esillepanot hieman kesken? Uudet tapetit olivat esillä jokaisessa huoneessa. 


Tehtiin me ihan perinteisiä turistijuttujakin Amsterdamissa, mutta niistä lisää seuraavalla kerralla ;) Niin monia kuvia, että tulisi taas todella pitkä postaus. 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Toivotaan lämpöä ja auringonpaistetta :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3