Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kanavaristeilyllä Amsterdamissa

Moikka,

viikko taas vierähti hurahtaen. Dreamsissä on paljon ihanaa kevättä ja kesää saapunut koko ajan, joka on pitänyt mukavan kiireisenä. Perjantaina Kouvolassa vietettiin perinteistä Muodin Yötä, joten meilläkin oli myymälä avoinna klo23 saakka :) Hommia siis riittänyt!

Lupasin laitella vielä kuvia Amsterdamin reissulta, muualtakin kuin Riviera Maisonilta ;) Tällä kertaa kävimme viimein kanavaristeilyllä, jonne on jo monen monta kertaa pitänyt mennä. On aika ihanaa, kun pääsee joka kerta tutustumaan eri aspekteihin niin ihanassa kaupungissa! Joka kerta löytyy jotain uutta! :) :)

Oli hauska nähdä Amsterdam vedestä käsin, huomata, miten koko kaupunki rakentuu noiden pienien jokien ympärille. Kuljimme monista pikkuruisista väliköistä siltojen alitse, tervehdimme vastaantulevia veneitä ja vilkuttavia lapsia kanavien reunoilla. Pääsimme kurkkimaan sisään asuntoveneisiin, joita oli pitkin kaupunkia, osa hyvin hoidettuja koteja, osa todella hurjan näköisiä.
Nähtiin me upea vanha laivakin, jossa oli makee peräsin!
Huono kamera, niin en saanut kunnon kuvaa :( 


Saimme myös vinkin RM Nicolta, että kannattaa käydä tutustumassa  9 street district -alueeseen, jossa on paljon pieniä, erikoisia putiikkeja, ei mitään massakauppoja. Tällä kertaa ei ehditty käydä läpi kuin muutama katu, joten eiköhän syksyn reissun suunnitelma ole palata sinne. Mä rakastan kurkistella erilaisiin putiikkeihin ja saada sieltä inspiraatiota mitä ihmeellisimmistä esillepanoista :)
Kevät ei ollut vielä Amsterdamissa kovin pitkällä, vaikka oli siellä lämpimämpää kuin täällä Suomessa on ollut. Pikkuisen magnoliat jo kukkivat puistoissa, sekä narsissit tien varsilla, mutta puut olivat vielä yhtä karun näköisiä kuin talvellakin. Mutta kevättä oli kuitenkin selvästi jo ilmassa, toisena päivänä lämpöasteet kohosivat jo 17 :) :) Lämpenisipä pian täälläkin!
Nyt taidan kömpiä viltin alle tallennuksia katsomaan :) Päivä meni palellessa pojan piirisarjan peleissä, kun rakeita satoi taivaan täydeltä puolet ajasta.. Onneksi on sauna, jossa sulaa mukavasti tälläisen päivän jäljiltä! Palataan taas, ihanaa uutta viikkoa kaikille <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3