Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Rakastunut puksipalloon

Moikka!

Yrittänyt jo monta iltaa kirjoitella tänne, mutta koko ajan koneella istuessa sähköposti laulaa, jotain kiireellistä tulee eteen ja pian ollaan taas silmät ristissä unta vailla ;) Nyt viimein täällä! Huomenna lähdössä Tukholmaan Formex-messuille, jossa 3 suurta hallia täynnä sisustusta ja inspiraatiota joka lähtöön! Niin intoa ja odotusta täynnä, että tänään ei nukutakaan, ainakaan vielä..

Kotona joulua on karsittu pois pitkin tammikuuta, mieli olisi jo kevään pastelleissa, mutta niin monia ihania talvisia sisustusjuttujakin vielä on, joista tahtoo nauttia pidempään. Eikä nuo ilmatkaan vielä kovin keväiset ole, päinvastoin.

Minulla oli Dreamsissä ekaa kertaa tänä vuonna myynnissä perinteisiä puksipalloja. Koko joulunajan ihailin sitä liikkeellä, kuinka kaunis se onkaan Micro -valosarjan kanssa. Monena päivänä meinasin kantaa sen kotiin. Mutta kun minulla on jo etuovella kivannäköiset valot ja lyhdyt, enkä halunnut niitäkään vaihtaa. Yhtenä päivänä serkkuni kanssa ideoidessa se iski! Hiiteen perinteiset korisysteemit, kokeillaan sitä olohuoneen senkin päälle!

Ja siihen se sopi kuin valettu <3 Iltaisin sohvalla istuessa vain tuijottelen noita valoja, mä rakastan kaikkia valosarjoja ja kynttilöitä, en millään tahtoisi koskaan pitää kattovaloa päällä.Kaveriksi täytyi saada jotain tarpeeksi isoa, joten toin Dreamsistä aivan ihanan puisen kelkan, jossa on kaunis, hento lumipeite. Näitä löytyy muuten 2 kokoa, tämä on se isompi. Kyytiin pääsi jo vanha tuttu talvityttöni, sekä ehkä kaikkien aikojen kaunein lyhty Riviera Maisonilta <3 <3 Voi kunpa noita saisi jälleen myyntiin, niin kauniisti loistaa valoa. Näitäkin minulla 2 kokoa, mutta tämä pienempi sopi tuohon mainiosti.Mun piti vaan pikaseen laittaa kuvia ja vähemmän tekstiä, mutta taas tätä juttua vaan tulee ;) Ensi viikolla palailen messukuvilla, saavun varmasti taas pää niin täynnä ideoita, etten tiedä, minne niitä purkaisin. Toivotaan, että nuo pakkaset jo pian hellittäis, mä en yhtään jaksaisi enää..
Aivan ihanaa loppuviikkoa kaikille, pitäkää itsenne lämpöisenä <3

Ps. Sekä puksipallot että puiset kelkat nyt tarjouksessa -20% Dreamsissä ;)

2 kommenttia:

 1. Apuaaa, tollaset messut ois ihanat päästä kokemaan!! *kadekadekade* Ja mulla on muutenkin vähän reissukuumetta, pitäis päästä vähän jonnekkin. Ihan vaikka Lappeenrantaan, mutta jonnekkin pois kotiympyröistä :P

  Ihanaa reissua! Odotan kuvamateriaalia messuilta kiihkeästi! :D

  ps. Upea toi lattialla oleva iso lyhty! <3

  VastaaPoista
 2. Olen ehdottomasti samaa mieltä, että kumpa noita valkoisia RM:n lyhtyjä tulisi taas myyntiin ♥ Mä tulisin heti juoksujalkaa Dreamsistä sellaiset itselleni ostamaan.

  Mä olen käynyt tosi vähän missään messuilla, mutta tuollaiset sisustusmessut ovat varmasti ihan mielettömän ihanat?! Mullakin vielä ympäri kotia erilaisia sisustusvaloja. Mieluummin minäkin niiden valossa olen ja istuskelen kuin kattovalojen loisteessa.

  Mukavaa messumatkaa vielä tätäkin kautta! Minäkin jään innolla odottamaan messukuviasi :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3