Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Innostusta ilmassa

Heissan!

Kylläpä onkin ollut melkoinen viikko! Jotenkin ihmeellisen väsynyt, mutta innostunut fiilis koko ajan päällä :) Formexin jälkeen innostus on muutenkin ollut täpissään, on ne vaan niin tärkeitä oman inspiraation kannalta nuo messut. Dreamsissä on monia uudistuksia edessä, en malttaisi odottaa, että pääsen ne toteuttamaan ja teillekin esittelemään! Mutta maltetaan vielä hetki ;)

Illat ovat venyneet pitkiksi, joten nyt pitäisi vapaiden aikana saada akut taas ladattua. Kuitenkin, heti sunnuntaiaamun kahvia siemaillessa, työasiat pyörivät mielessä.. Sellaista se yrittäjän elämä on ;)

Keskiviikkona osallistuin Markkinointi iltamiin Kouvola talolla. Yrittäjille suunnattu tapahtuma, jossa markkinointikuiskaaja Pasi  Rautio neuvoi ja koulutti, kuinka saada pienyrityksenkin markkinointi ja sen perusta kuntoon. Ja täytyy kyllä sanoa, että oli niin innostava puhuja, että sillä energian määrällä mitä sieltä sain, puhkun vieläkin!! :) :)
Ostin sieltä myös hänen ja Jukka Lahden Tuloksen Tuplaus -kirjan, jotta saan innostusta jatkossakin.

Riviera Maisonin Manilla table on niiiiin ihanan kätevä,
ja kaunis! Sohvalla blogiakin kirjoitellen, pysyy kahvit
pystyssä ja lähellä ;) 


Jos olet yrittäjä, käy kurkkaamassa, vieläkö ovat tulossa sinunkin paikkakunnallesi, kiertue on vielä menossa täyttä vauhtia ja se on ilmainen! Tsekkaa tulevat paikkakunnat täältä. Suosittelen todella tätä kaikille yrittäjille!

Instagramin puolella olenkin pitkin viikkoa kuvia jo laitellut, joten vaikka täällä mennään tällä 1 postaus/vko tahdilla (yleensä), niin siellä kyllä päivittäin melkein tapahtumia. Käykäähän siellä instagramin puolella painamassa seuraa nappia, löydyn sieltä nimellä #sisustusliikedreams .

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille <3 <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3