Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 15. tammikuuta 2016

Kevättä odotellessa

Heissan!

Tammikuu puksuttaa jo puolessavälissä! Vastahan se oli joulu ;) Mennyt jotenkin puolisumussa tämä aika, joulukiireiden jälkeen on alkanut erilaiset touhut töissä, ALEa on tehty kovalla tohinalla ja inventaariokin tuli tuossa eräänä viikonloppuna tehtyä. Hieman erilaista tuo meikäläisen inventaario, kuin isojen markettien, mikäli jollain on siitä kokemusta. Käsin, tukkimiehen kirjanpidolla laskettu jokaikinen tavara myymälässä ja varastossa. Huh. Toisaalta, se on hyvin avartavaa, toisinaan löytää varastosta tuotteen, joka on unohtunut kokonaan sinne piiloon! Ainakin saa itselleen täydellisen kuvan, missä mennään :)

Viimein on Sisustusliike Dreamsissä myös ALE oikeasti kunnolla käynnissä. Kyllä, nyt vasta. Kun hinnoittelee kaiken käsin, niin myymälään kuin verkkokauppaan, se on yllättävän aikaa vievää hommaa. Varsinkin, kun tällä hetkellä ei ole apukäsiä.
(vink, vink, harjoittelijan tarpeessa, mikäli tiedät reippaan, puheliaan, innokkaan ja omatoimisen ihmisen, jolla on tietokoneen käyttökin suhteellisen hyvin hallussa, lähetä käymään! )
Onneksi kuitenkin meidän perheessä löytyy auttajia <3 <3 Äiti kävi tekemässä viime viikolla toisen isoista näyteikkunoista ja serkkuni Johan stailasi tällä viikolla toiset ikkunat. On se vaan upeaa, kun tuollaista taitoa löytyy lähipiiristä, aivan ihastuttavia molemmat ikkunat! Itsellä ei vaan olisi taas aika riittänyt kaikkeen.


Näyteikkunoista on todella hankala ottaa kuvia,
pahoittelen kuvien huonoa laatua. Nyt katse on jo keväässä, messuaika alkaa, huomenna Helsinkiin ja ensi viikolla Tukholmaan. Innokkaana kuin pieni lapsi, odottelen kevään perhosia ja pastellinsävyjä, mitä kaikkea ihanaa sitä onkaan tulossa! Näiden pakkasten keskellä on kiva hetkeksi kurkistaa tulevaan kesään ja tunnelmoida sen tuomaa lämpöä. Kyllä se sieltä vielä tulee. Tuleehan? Odottavan aika on pitkä.

Mutta hei, todellakin, tammikuu on jo puolessävälissä, pian ollaan helmikuussa ja sitten jo maaliskuussa.. Kyllä se kevät sieltä tulee :) Tulkaahan moikkaamaan minua myymälään ja ALE ostoksille, niin saadaan tilaa kaikelle keväiselle kivalle, jota on tulossa <3 <3 Kaikki tuotteet eivät ole verkkokaupassa, joten pelkästään sen valikoimaa ei kannata katsoa, kannattaa poiketa myös myymälässä ;)

Tällaista tämän yrittäjän elämään tällä hetkellä. Toivottavasti teillä on kaikilla alkanut vuosi hyvin ja antoisasti, intoa uhkuen uuteen vuoteen ja uusiin unelmiin! <3


1 kommentti:

  1. Nätit on ikkunat :) En malta odottaa kevään herkkuja, mulla on nyt jo niin kevättä rinnassa! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3