Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 25. tammikuuta 2016

Kesäisiä tunnelmia Tukholman Formexista

Moikka!

Täällä ollaan hiljalleen palauduttu arkeen messumatkan jälkeen. Kyllä taas on pää niin täynnä ideoita ja unelmia, pikkuhiljaa jos niitä alkaisi toteuttamaan. Paljon oli jälleen nähtävää ja koettavaa, kuviakin kertyi melkoinen määrä. Yritin sieltä valita sitten muutamia teillekin jaettavaksi :)

Kesäisissä tunnelmissa oltiin jokapaikassa, onneksi messukeskuksesta ei nähnyt ulos talvisiin maisemiin! Pääsiäisteemaa oli tänä vuonna enemmän kuin aiemmin, pupuja oli monenmoisia, jotka oli kivasti tehty niin, että sopivat varmasti muulloinkin esille kuin pääsiäisenä.

Beach tunnelmaa oli jälleen paljon, majakoita, simpukoita, meritähtiä ja kaikkea siihen liittyvää.
Silkkikukat nostavat suosiotaan yhä enemmän, nyt oli todella monilla osastoilla aivan upeita kukkia! Oih, tulisi jo kevät... :) :)


Riviera Maisonin osastolla kävin ihailemassa uunituoretta tapettikirjaa, kevään ehdottomasti odotetuimpia uutuuksia ovat RM tapetit! Kirja tulossa myös Dreamsiin, tapetit tulevat tilaustuotteeksi heti kun ovat saatavilla :)Matkaseurana minulla oli Kuusankosken Taideruukissa sijaitsevan White Capricornin yrittäjä Pia, oli mukavaa ettei tarvinnut yksin matkustella :)  Oletteko jo tutustuneet Taideruukkiin? Sinne kannattaa pyörähtää jos lähiseudulle osuu, pikkuisia ihania putiikkeja ja mielettömän mukavia ihmisiä!
Saattaa olla, että Pian kanssa tehdään kivoja pieniä yhteistyö juttujakin tässä kevään varrella ;)
Tekstiileissä murretut sävyt jatkavat vahvaa suosiotaan, vaaleanpunaista, harmaata ja valkoista, sekä raikkaan kaunista vedenvihreää. Sininen on myös tämän kevään suosikki, jotakin sinistäkin löytyy siis myös Dreamsin valikoimista kevään tullen. Pastellin sävyt jatkavat myös suosiotaan, monessakin muodossa, kuten kevääseen usein kuuluu :) :)


Nyt vaan malttamattomana odottelen uusia kuormia, että saataisiin lisää kevättä jo tarjolle teillekin ;) Riviera Maisonilta pitäisi ainakin kuorma saapua näinä päivinä, sekä Lyhtytalon ihanuuksia odottelen parin viikon sisään! Sitä ennen vielä monia upeita ALE tuotteita jäljellä, joten nyt kannattaa vielä pyörähtää ALE ostoksille, ALE aikaa jäljellä enää lauantaihin saakka!

Ihanaa talvista viikkoa kaikille <3 <3

2 kommenttia:

  1. Voi pääsiäinen ja puput! :) Ja aika hauskat noi kangasvalaisimet pöydän päällä! Tollasille messuille kun joskus pääsisi!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania pupusia juu ;) Muutamia pupuja tulossa Dreamsiinkin tarjolle. Noita kangasvalaisimia näkyi muutamallakin osastolla, ei siis oikeita valaisimia, vaan tekstiilifirmojen idea tuoda kankaitaan esille ;) Mutta hauska idea kyllä! Kyllä tuolla helposti menee pää ihan pyörälle, messujen kokoa ei voi edes kuvailla. Mutta keskieuroopassa suurempia, ehkä vielä sinnekin jonakin päivänä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3