Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 1. syyskuuta 2015

Tervetuloa syyskuu!

Heissan,

ihan hullu elokuu ollut :) Siis hyvässä mielessä, mutta todella kiireinen. Tännekään ei tunnu aikaa millään jäävän, saatikka että olisin itse ehtinyt lueskelemaan muiden blogeja.. No, joskus vaan menee niin. On ollut messuja, niin Suomessa kuin Ruotsissakin, josta olikin juttua viime postauksessa. Vielä tekemättä toinen postaus ihanasta Tukholmasta, mutta ajattelin pikaisesti tulla teitä moikkaamaan tänään :)Vihdoin ja viimein sain kaivettua pienen pientä siivousintoa esiin ja ihan kirjaimellisesti pakotin itseni imuroimaan, onko teillä muillakin joskus todellisia vaikeuksia aloittaa siivous??? Spotify ja Stray Cats sai minuun sen verran potkua, että pääsin alkuun ja heti imuroituani ( ja siivottuani olohuoneen lattialta kassitolkulla kirppiskamaa piiloon) innostuin sytyttelemään kynttilöitä ja vähän sisustelemaan.

Makuuhuoneen tylsä tyhjä nurkka sai hieman väriä kukilla
ja taululla. 
Ei se paljon vaadi, että tuntuu jo ainakin itsestään hyvältä, pienet muutokset. Riviera Maisonin Happy Flowers Vase ihastutti minua ensisilmäyksellä, mutta vasta nyt maltoin tuoda kotiinkin yhden. (näitä siis löytyy Dreamsin valikoimasta, täältä ) Minullahan ei tunnetusti kukkaset kestä elävänä montaakaan päivää, joten turvaudun siis silkkikukkiin, vaikka vaasin kyljessä onkin kätevät ohjeet huonommankin viherpeukalon omaavalle kastelijalle ;)

Jotain lisää tuo kulmaus kaipaa, katsotaan, mitä sinne vielä keksin. Nyt kuitenkin jo lepoa ja koneet sulki :) Nautitaanhan syyskuusta ja hämäristä illoista kynttilöiden loisteessa. Onneksi kelien puolesta, "VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ" :) :)

4 kommenttia:

 1. Iiiihana toi jakkaratsydeemi vaasin alla! Ja siis kaunis on vaasi ja kukatkin :) Mä oon huomannut, että paras siivousmotivaattori on kutsua joku kylään! Silloin on pakko siivota :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ei vaan ole ehtinyt edes kestitä ketään :) Jospa hiljalleen helpottaisi. Jakkara oli vanha baarijakkara, koivun värinen, maalasin sen vaan valkoiseksi ja se on juuri sopiva kukkapöytä!

   Poista
 2. Hyvät väri noissa kynttilöissä! Tänään kiireellä imuroin, kun sain vieraita. Sitten onkin ihana istua puhtaassa kodissa, kun vain saa aikaiseksi. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo RM uudet turkoosit on tosi raikkaat :) Minäkin tykkään! Kyllä se on aina ihanaa, kun viimein saa siivottua.

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3