Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 7. syyskuuta 2015

Kauneutta Tukholmassa

Moikka!

Olin pari viikkoa sitten Tukholmassa Formex messuilla, tilailemassa syys- ja joulukauden tuotteita, sekä tietenkin imemässä suuren määrän ihanaa inspiraatiota omaan työhöni! Viimeisenä päivänä minulla oli reilusti aikaa käydä kiertelemässä Tukholman keskustassa ja nauttimassa upeasta hellepäivästä :)

Sen verran oli jo tullut ähky kaikkeen tavaraan ja tutkimiseen, että en yksinkertaisesti kyennyt astumaan kuin yhden kaupan ovesta sisään ja sieltäkin pikaisesti vain ulos! Heh :) Päätinkin nauttia päivästä kävellen ympäri Tukholmaa ja katsella ihania vanhoja taloja, sekä istua kahviloiden ja ravintoloiden terasseilla vain katselemassa ihmisiä. Ihanan rentouttavaa!

Vanhassa kaupungissa kävin pyörimässä, mutta siellä sattui olemaan samaan aikaan Triathlon kisat ja monet kadut suljettuja, joten kulkeminen oli todella hankalaa ja ihmisiä oli paljon.Päätin lähteä tutustumaan Kungsträdgårdeniin, josta luin netistä. En ole koskaan aiemmin Tukholman reissuillani osunut sille suunnalle, mutta aivan ihana iso puistoalue, jossa varsinkin näin hellepäivänä, ihmisiä oli paljon piknikillä. Vihreää puistoa ja isoa suihkulähdealuetta ympäröivät terassit olivat täynnä ihmisiä ja sinne minäkin istahdin lounaalle ja nautiskelemaan auringosta :)Puisto oli siitäkin ihana, että halusi sitten varjoa taikka aurinkoa, niin molemmista pääsi nauttimaan :) Vesielementit jotenkin tekivät puistosta elävän. Aivan ihana paikka! Kuulemma joulun alla paikalla on luistinrata ja joulutori, voi kun joskus pääsisi senkin kokemaan :)

Oli mukavan erilainen Tukholma päivä, yleensä vain keskustan kauppoja juostu läpi, mutta nyt näki jotain aivan muuta. Juuri sitä, mitä kaipasin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3