Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 24. elokuuta 2015

Formex = hullaantuminen!

Heissan!

Täällä sitä istutaan lentokentällä blogia kirjoittelemassa, kuin mitkäkin ison maailman tyypit ;) Heheheh! Lennon lähtöön vielä ikuisuus, joten hyödynnetään tämäkin aika. 3 päivää tuli vietettyä Scandinavian suurimmilla sisustusmessuilla, Formexissa, aivan hullaantumiseen saakka!

VAROITUS! Tämä postaus sisältää jouluisia kuvia ;) Toivottavasti ei haittaa näin helteiden keskellä!
3 päivää siinä meni, että sain kierrettyä koko huikean suuren messualueen, pää niin täynnä ideoita ja inspiraatiota, että menee tovi kaiken sisäistämiseen :) Luvassa on paljon ruskeaa, beigeä, harmaata ja violettia syksylle, hopea ja valkoinen valloittavat talvella, perinteisen joulun punaisen rinnalla tottakai.

Ruskea oli todella vahvasti esillä, samoin myös vihreä, mutta se ei oikein minuun napannut. Sininen tekee tuloaan, vielä pienessä määrin, mutta kuulemma ensi syksynä on vain sinistä kaikkialla ;) Toivottavasti se siihen mennessä alkaa miellyttää silmää, en todellakaan ole mikään sinisen ystävä.


Svaneforsin tunnelmaa syksylle. 

Nicolas Vahen osastolla tuli maisteltua aivan ihania pestoja sekä hilloja, pistivätpä tämän ruokarajoitteisen maistamaan myös 4 erilaista sinappia, mm. vadelmalla maustettuna! Kun ei kehdannut kieltäytyä, piti vain maistella ja hymyillä ;) Mutta pestot vei mun sydämen, pakko saada valikoimiin!


Hevosia oli paljon, kaikkialla.  Bukowskilla oli todella iso osasto toinen toistaan hellyyttävämpiä ystäviä <3 <3Pöllöt ne jatkavat yhäkin suosiotaan, pöllötonttujakin oli jokapuolella! Myös joulussa oli nyt paljon pehmeän beigen sävyjä, luonnonpellavan tuntua ja vanhanajan tunnelmaa.

Ja kimallusta, voi sitä kimalluksen määrää! Bling bling, upeita jouluisia ja talvisia osastoja, huoh... :)
Monia aivan ihania juttuja tuli tilattuja Dreamsiinkin, mutta nautitaan nyt vielä näistä helteistä ja mietitään syksyä hieman tuonnempana ;) Aivan ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Sinulla on ollut todellakin ihana messuviikonloppu. Paljon tosiaankin toinen toistaan kauniimpia esineitä. Joulunallet ovat kyllä niin suloisia. Kyllä ilmassa on heltestä huolimatta jo syksyn merkkejä. Sieltä se tulee ja enää neljä kuukautta jouluun ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3