Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Viimeinkin.. Amsterdam!

Heissan,

viimein minä sain tietokoneen toimimaan ja hetken aikaa kirjoitella, pahoittelen että on ollut hiljaista. Viime viikolla pääsin tosiaan hetkeksi muihin maisemiin arjen kiireistä, pari päivää Hollannissa teki taas todella hyvää! Vaikka kyse olikin työmatkasta, mutta mitä muuta voi odottaa kuin nautintoa, kun vierailee Riviera Maisonilla :)


Showroomin sisäänkäynti. 

Näkymä hotellimme parvekkeelta Aalsmeerissä. 


Ensi joulua ja syksyn uutuuksia olimme siellä ihailemassa ja tilailemassa, niin paljon tulossa taas kaikkea ihanaa, ettei meinaa housuissa pysyä! Voi kun saisin teille jo raottaa hieman, mitä tuleman pitää, mutta joudutte nyt tyytymään Amsterdamin ja Aalsmeerin kuviin, koska showroomin kuvia ei saa vielä julkaista. Joka tottakai on ymmärrettävää, mutta itse meinaan vain aina olla niin malttamaton ;) 

Hauska puisto keskellä Amsterdamia, liskoveistoksia! 
Tämä oli nyt kolmas kertani Hollannissa ja joka kerta rakastun yhä uudelleen, siellä on niin kaunista, vihreää ja puhdasta, ihmiset ovat todella ystävällisiä ja puistoja sekä fillareita joka puolella. Tällä kertaa meillä ei ilmat oikein olleet suosiolliset ja sadetta hieman jouduimme pitelemään, mutta sillehän ei mitään mahda. 


Long Islandin jälkiruokatarjoilu ;) Nams! 
Tiistai vietettiin showroomilla, siellä todellakin saa helposti kulumaan monen monta tuntia, aina löytyy uutta katseltavaa. Riviera Maison todella osaa tuotteiden esillepanon ja ihailevilta huokailuilta ei voi välttyä. Tarjoilut ovat aina ihania ja henkilökunta enemmän kuin ystävällistä. 
Illalla meille tarjottiin upea illallinen Long Island ravintolassa, joka on täysin sisustettu RM tuotteilla, hauska ilta kolleegojen seurassa sekä maittavat tarjoilut :) 


Keskiviikko aamu alkoi runsaalla hollantilaisella hotelliaamiaisella, jolla sai energiat kohdilleen Amsterdamiin lähtöä varten. Päivä oli hyvin epävakainen, kierreltiin jonkin verran kaupoissa sekä nautittiin terassilla varjon alla kaupungin vilinästä. Tuliaiset saatiin hankittua ja jotain ihan pientä omaakin :) Päätin keskittää shoppailuni pääasiassa Riviera Maisonille ja sinne kyllä saa shoppailuhimonsa käytettyä oikein mainiosti! 

Käytiin syömässä ihanassa argentiinalaisessa ravintolassa, jossa ruoka oli todella maittavaa :) Ulkoisesti ravintola ei hääviltä vaikuttanut, mutta tunnelma ja ruoka kompensoivat tämän puutteen. 
Lentokentällä jäi vielä aikaa viimeisille shoppailuille sekä kävimme taas ihanassa Starbuckissa kahvilla ja en voinut vastustaa muhkeaa mustikkamuffinssia, vaikka juuri syömästä tultiinkin ;) 
Aivan ihana reissu siis taas takana ja Dreamsiin tilasin paljon uutta ihanaa Riviera Maisonilta! Marraskuuta taas odotellessa, silloin olisi taas uuden matkan aika.. :) 


2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. *uudeleen

    Siis apua, tuo on niin ihana kaupunki, ettei mitän rajaa! Me ollaan tuolla vierailtu kax kertaa ja haluan pian uudelleen takaisin! Käytiin myös Haagissa rm-kkeessä -HUOH!!! Taidanpa haluta suunnitella miehen 40-v synttäriylläriksi matkan tuonne. Hitto kun ois rahaa!!! :)
    Ps. lyhty tuli ja se on maailman ihanin! Alan tekeen juttua siitä/arvonnasta! Laita mulle banneria

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3