Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Dreamsin uusia esillepanoja

Heissulivei!

Nyt on luvassa paljon kuvia, koska en osannut valita mitä laittaa.. ;)
Ihmeellisiä ilmoja pidellyt, sataa, paistaa, sataa, paistaa.. Kai se on se perus Suomen kesä :) Jotenkin vain mulla on jäänyt kaikki pihajutut ihan vähille tässä, kun aina silloin harvoin, kun vapaata on, niin sataa vettä, heh.. No, ei oteta stressiä siitä, kesä on ilman täydellistä pihaakin!


Tällä viikolla tuli Dreamsissä vähä uudisteltua esillepanoja ja siirreltyä järjestystä. Ihanasti taas ainakin itseä piristi, kun maisema muuttui hieman :) Selkeyttä saatu lisää ja poistomyyntejä jatkettu POP UPin jälkeen. Tekee hyvää saada vanhoja malleja pois, jotta saadaan tilaa uutuuksille.


Riviera Maisonilla käynti Hollannissa antoi myös monta uutta ideaa, mitä liikkeellä tahtoo toteuttaa, muutamia jo toteutettu, mutta monia vielä ajatuksen tasolla. Aina yhtä inspiroivaa käydä siellä!Muistin juuri, että olen unohtanut tänne laitella kuvia, kun kotonakin sain viimein vaihdettua järjestystä hieman. Jo siis kai pari viikkoa sitten. Mutta mikäs siinä, laittelen niitä sitten seuraavan kerran :)
Tällä kertaa keskitytään vain liikkeen muokkailuihin. Siitäkin näitä kuvia näyttäs reilusti olevan!
No niin, siinäpä teille hieman kuvia liikkeeltä tällä hetkellä, suurin osa Riviera Maisonin puolelta. Minusta tuli kivan näköistä, mitäs te tykkäätte?? :)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3