Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Lomaa odotellessa :)

Heissan!

Kiireinen viikko ollut takana, Dreamsissä KESÄ ALE on ollut kovassa vauhdissa sekä nettikauppa lähtenyt mukavasti käyntiin :) Illat on taas mennyt lisäillessä tuotteita nettisivuille, kyllä tässä saisi olla ihan 1 täysipäiväinen työntekijä nettikaupan parissa, ainakin tässä alussa.. Kova homma, mutta uskon, että kannattaa! Joten, jaksaa jaksaa :) Loma häämöttää jo näköpiirissä, se tulee varmasti tarpeeseen!

Suunnittelimme pojan kanssa pientä reissua täällä ihan kotimaassa, kun on niin lyhyt kuitenkin tuo loma. Serkun perheen luona vieraillaan Joensuussa, siellä kuulema joku kiva Aarrekaupunki, onko kellään kokemuksia??? Ja minä tietysti odotan, että pääsen pyörähtämään Joensuun sisustusliikkeissä :) Niistäkin saa vinkkejä heitellä!
Matkalla ehkä Imatran kylpylään 1 yöksi, katsotaan nyt, mitä tässä vielä keksii. Ja ilmoistakin jonkin verran on kiinni. Mutta aah, kyllä minä odotan :) Vaikka kuinka rakastan työtäni yli kaiken ja nautin hurjasti joka päivä, kyllä sitä vain täytyy joskus päästä hieman pois arjesta ja ajatukset ihan muualle.

Eilen ilahdutin itseäni kauniin värisellä hortensialla, en vain päässyt kaupassa sen ohi :) Joten kauniit kynttilänjalat saivat kyytiä TV tasolta ja kaivoin kaapista (joo, sinne oli ihan unohtunut!) ihanan Riviera Maisonin ruukun, jossa keraamisen ruukun ympärillä kaunis rottinkikehys, ja nyt ne ihastuttaa minua kun sohvalla istuskelen :) Love it!
Ps. vielä muutama ruukku jäljellä Dreamsissä, mikäli ihastuit ;)

Mutta nyt en malta höpötellä tämän ihmeempiä, huomena vielä työpäivä ja sunnuntainakin aikanen nousu, kun lähdemme taas futiksen parissa viettämään päivää turnaukseen, tällä kertaa Lahteen. Joten, oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille ja vinkkailkaahan, mikäli teillä on kokemuksia Joensuusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3