Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Terveisiä muuton keskeltä!

Moikka,

niin ne viikot vierii ja vieläkin on muutto täysin kesken.. Yhtään kuvaukseen kelpaavaa nurkkaa ei vielä uudesta asunnosta löydy ;) Kyllä sitä tarvitsisi ehdottomasti loman muuttoa varten, eihän tässä meinaa töiden ohessa mitään ehtiä, hih. Mutta en ota stressiä, hiljalleen, laatikko kerrallaan laitetaan tavaroita paikoilleen.
Tänä viikonloppuna muutetaan vuorostaan ystävä uuteen kotiin, joten kyllä tässä touhua riittää eikä tylsistymään pääse. On se ihanaa, kun on tukipiiriä molemminpuolin, minä en olisi muutosta selvinnyt ilman apua. Kuka ihme pystyy muutamaan päivässä?! Meillä pelkkään roudaukseen ja siivoiluun meni melkein viikko, heh!
Dreamsissä porskuttaa täysillä kesän alennusmyynnit, hommaa riittää siis sielläkin ;) SUMMER SALE on pyöräyttänyt myymälää ympäri toden teolla ja jotain pientä uuttakin on taas saapunut valikoimiin, kuten ihania kelloja sekä peilejä.

En malta odottaa, että pääsen laittamaan kuvia uudesta kodista ja että saan siellä paikat kuntoon :) Vielä kun saisi laajakaistan toimimaan, niin oltaisiin voiton puolella!Tällainen pikainen tervehdys täältä muuton keskeltä, palailen linjoille, kunhan netti toimii ja koti alkaa näyttää kodilta ;) Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!


2 kommenttia:

  1. Voi eikä me malteta odottaa niitä kuvia uudesta kodista! Tsemppiä vielä loppurutistukseen, lopputulos varmasti palkitsee :) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3