Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 18. heinäkuuta 2016

Mökkiunelmia

Kuten olen varmasti monesti kertonut, yksi suurimmista unelmistani on oma kesämökki järven rannalla, jossa vietellä kesäpäiviä varpaat vedessä <3 Paistella makkaraa avonuotiolla ja saunoa koko pitkän kesäpäivän läpi. Näin me lapsenakin tehtiin!

Moneen vuoteen en ole päässyt mökkeilemään kunnolla ja olen ikävöinyt sitä aika lailla. En tiedä, mikä siinä on, mutta järvelle voisi vain tuijottaa vaikka kuinka monta tuntia putkeen! Minun aina hektistä pääkoppaani ei mikään muu rauhoita, kuten järvimaisema.


Viime viikonloppuna me saimme kutsun pojan joukkuekaverin mökille päivää viettämään ja innokkaana tottakai otin kutsun vastaan! Poika ei niinkään innoissaan ollut, koska ei ole paljon mökeillä vietellyt aikaa, mutta kylläpä mieli muuttui jo 1 päivän jälkeen :)Ystäviemme mökki sijaitsi vielä kaikenlisäksi omissa lapsuuden mökkimaisemissa, Vuohijärvellä, joten päivä oli täynnä muistoja ja vanhoja maisemia. Mökki oli saaressa, joten pääsimme myös veneajelulle, joka ihanasti katkaisi jo heti siteet arkeen ja mökki-mood nousi pintaan ;)


Ihana idea hiekkalaatikolle!


Ihana, vanha mökki, luonnonmukaisella pihalla, rantasaunalla ja grillipaikalla. Mitä muuta sitä voikaan toivoa. Tikanheittoa, grillailua, mustikoiden poimimista (pojat poimi ja emäntä paistoi meille mustikkapiirakan!), rentoutumista ja saunomista. Kävin minä myös "uimassa", huh kun olikin kylmää viileän viikon jäljiltä!


Viemisiksi vein muutaman söpön Lene Bjerren tuikun <3 

Täydellinen kesäpäivä. Kiitos <3


5 kommenttia:

 1. Varmasti oli ihanaa! Näyttää kauniilta ja rentouttavalta paikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli! Ja kuvia olisi ollut taas vaikka kuinka paljon, mutta muutamaan yritin ne karsia ;) Maisemakuvia kymmeniä, hih!

   Poista
 2. Ihanan näköinen paikka! <3 Mökkielämä on niin rentouttavaa :)

  VastaaPoista
 3. Järvellä ja tulella on kyllä niin ihmeellinen ja rauhoittava vaikutus ♥ Mäkin tykkään. Omaa mökkiä ei ole eikä varmasti tule. Mies ei ole ollenkaan mökkeilijätyyppiä. Itse voisin kyllä piipahtaa joskus mielelläni päivän tai pari jonkun mökillä. Teillä on varmasti ollut tosi kiva päivä noin ihanissa maisemissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3