Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 21. kesäkuuta 2016

Juhannusviikon tunnelmaa Dreamsistä

Se ois juhannusviikko nyt! Ja uskomatonta kyllä, alkaa sääennusteetkin näyttämään aika mukavalta juhannuksen osalta :) :) Joko teillä on suunnitelmat lyöty lukkoon? Minä yhä unelmoin mökkijuhannuksesta, järven rannalla kokon liekkeihin katselusta, tuntitolkulla saunomisesta ja uimisesta, kesäyön tuoksuista luonnon keskellä. Muistoja lapsuudesta <3


Parkkipaikka juhannusjuomalle ;) Tänä juhannuksena suunnitelmia ei olekaan ja sekin tuntuu toisaalta hyvältä. Vaikka yleensä tahdon aina kaiken suunnitella tarkkaan ja ajoissa, niin nyt tuntuu kivalta mennä fiiliksen mukaan. Ensi viikolla lähestyvä muuttokin toki vaikuttaa asiaan, osa juhannuksesta menee varmaan pakatessa ja touhutessa. Ei millään malttaisi enää odottaa!! :)


Boel&Janin Bloster tekstiilit kesäkuun kanta-asiakastarjouksessa,
vain myymälässä!


Kesän ehdoton hitti, ruotsalaiset käsintehdyt Pappelina matot,
kestää vuosikausia :) 


Kotikin on tällä hetkellä pienoisen kaaoksen vallassa, kun joka päivä koittanut muutamia laatikoita saada pakattua ja kirppiksillä turhia pois myytyä. Ihan kaikkea ei millään tahtoisi enää roudata uuteen kotiin, vaan aina muutto tuo tullessaan innostuksen uuteen sisustukseenkin, tottakai!

Dreamsissä vietetään juhannusviikkoa kesäisissä merkeissä, siellä ei viime aikojen sateetkaan ole tuntuneet niin raskailta, kun väriloistoa on ympärillä koko ajan <3 Kesäterassien sisustus on kovassa vauhdissa, mökeistä puhumattakaan. Kouvolan katukuvassa alkaa hiljalleen näkyä turisteja toisilta paikkakunnilta, lomakausi on alkanut :)Tämä onkin hieman lyhyempi työviikko kuin normaalisti, mutta tervetuloa moikkaamaan, mikäli keskustassa liikutte :) MIDSUMMER DEALS, juhannuksen parhaat tärpit, löydät osoitteesta www.shopdreams.net 

AURINKOISTA JA LÄMPÖISTÄ JUHANNUSVIIKKOA KAIKILLE <3 <3


3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, ja nauttikaahan tekin täysillä kesämökillä juhannustunnelmasta <3 <3

   Poista
 2. Eipä ole vielä juhannukseksi mitään suunnitelmia. Tollanen mökkijuhannus olis kyllä aika ihana! ♥

  Kävin maanantaina Kouvolassa ja ajatus oli tulla poikkeemaan Dreamsiin... kunnes sit tajusin, että sehän onkin maanantaisin kiinni. Eikä ollu eka kerta kun olin tulossa sinne maanantaina... =D No, jospa joku toinen päivä osuisin sitten aukioloaikaan liikkeelle!

  Ihanaa juhannusviikkoa ja mainiota muuttomieltä sinne! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3