Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 17. kesäkuuta 2016

Niin lomalla!

Moikka!

Viime viikolla me nautittiin pojan kanssa ihanasta kesälomaviikosta yhdessä <3 Tänä kesänä ei varmaan sen enempää lomaa olekaan tiedossa, mutta ei se haittaa, kovasti sain akkuja ladattua viime viikolla :)

Vietimme koko viikon Varkaudessa, Kylpylähotelli Kuntorannassa. Osallistuimme perheille tarkoitetulle liikuntalomalle, joten paikalla oli paljon lapsia, monenikäisiä. Hieman aluksi mietittiin, että mihinköhän tuli lähdettyä mukaan, mutta jo ekana iltana me olimme aivan liekeissä!

Koko viikko täynnä yhteistä touhua, jalkapalloa (jännä..), salibandya, biljardia, pingistä, uimista, lenkkeilyä luonnon helmassa, erilaisia pelejä ja leikkejä, sekä ruokaa valmiista pöydästä. LOMA!
Itse nautin ihan mielettömästi kävelylenkeistä järven rantaa pitkin, luonnon tuoksuista ja äänistä, kaukaa kaikesta työstä ja touhusta, sekä kaupungin meluista. Ei voi olla mitään ihanampaa!Ja miten ihanaa, ettei koko viikkoon tarvinnut tehdä ruokaa, vaan aamiaisesta iltapalaan sai istahtaa valmiiseen pöytään :) Kovin paljon ei tullut sellaisia kuvia, mitä täällä voin julkaista, paitsi tietty luonnosta, koska kuvissa näkyy paljon muita lomailijoita. Mutta fiilistelen näiden luontokuvien merkeissä ja leikin, että olen siellä taas <3


Käytiin me yhtenä päivänä Varkauden keskustassa, jätskillä.. 

Upea pilvitaideteos :) 

Toinen jäätelö tunnin sisään! Lomalla voi ;) 

Maisemia Vesitornin kahvilan terassilta. 


Hieman kelit loppuviikosta kiukutteli, mutta onneksi siellä riitti tekemistä myös sadepäiville ja kylpylässä sai nautiskella niin paljon kuin jaksoi :) Kaikenkaikkiaan, rentoutunut ja onnellinen oli tämän loman jälkeinen olo <3 <3 Tällä jaksaa painaa, kunnes joskus seuraava loma onnistuu.Aika makee lenkkipolku <3 

WINNER!! 

Toivottavasti teidän muidenkin lomat sujuvat yhtä hyvin ja saatte akkuja ladattua <3 Nautitaan Suomen kesästä, kelillä kuin kelillä ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3