Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Yksi unelma toteutui

Heissan!

Hupsis, mihin tää aika taas meni?? Piti jo aiemmin laitella viestiä, kun huomasin, että kävijämäärissä on ylittynyt upea merkkipaalu, yli 50 000 käyntiä!! Siis aivan mieletöntä :) :) Kiitos, kiitos, kiitos, teille jokaiselle, jotka olette jaksaneet roikkua mukanani, vaikka viime aikoina kovin onkin epätasaista tämä postauksien kirjoittelu :) Olette jokaikinen tärkeitä minulle <3

Täällä odotellaan muuttoa jo kovasti, enää 4 viikkoa ja sitten päästään uuteen kotiin!! Jee!! Siinä yksi syy, ettei ole kotona paljonkaan uutta laitellut, odottaa vaan jo uuteen pääsyä ja suunnittelee sitä koko ajan. Kuin pieni lapsi, joka odottaa joulua..

Pikkuhiljaa on kämppää tyhjennelty ja kirppiksellä kamaa myyty, niin kovasti tekee mieli kaikkea uutta ja erilaista sinne uuteen kotiin <3 Eilen pakkasin ekoja kamoja, tästä se lähtee.
Tänään kuitenkin saapui Dreamsiin uusi kuorma Riviera Maisonilta ja sieltä eräs pitkään unelmoimani tuote <3 <3 RR Plantation Trunk, upea arkkusetti! Oih.. ja viimein nappasin yhden setin itsellenikin. Meinasin säästää uuteen kotiin, mutta en malttanut ;)
Eikö olekin upea?? Muut koot eivät vielä paikkaa löytäneet, tänään piti ajaa nurmi ja putsata pihalla siitepölyt pois jne, mutta pakko oli saada edes olohuoneeseen tämä uusi pöytä paikoilleen :) Ja tässä mä sitten istun ja ihailen sitä <3 HAPPY!

Täytyy keksiä joku kiva arvonta merkkipaalun ylittämisen vuoksi, siitä lisää lähipäivinä ;) Jotain kesäistä kivaa tiedossa!

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille :) Nautitaan lämmöstä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3