Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 2. toukokuuta 2016

Ja sitten taas syötiin!

Heissan!

Mitenkäs teillä vappu sujui? Paistoiko teilläpäin aurinko? Kouvola oli koko vappuaaton sateisin paikkakunta, joten meidän grillibileet siirtyi sisätiloihin. Kyllä me grillattiin, siellä vesisateessa ;) Ilmoille ei mitään voi, joten nautittiin hyvästä ruoasta ja seurasta sitten sisällä. Mutta kyllä me syötiin.. ja sitten taas syötiin ;)

Vietettiin vappua aikuisten kesken siskoni ja rakkaan ystäväni kanssa, korkattiin pullo raikasta Fresitaa ja herkuteltiin. Illalla kävimme Kouvolan yöelämässäkin pyörähtämässä, huonosta kelistä huolimatta porukkaa oli paljon liikenteessä. Kouvolan uusin ja tyylikkäin ravintola Gastropub Betony, oli aivan täynnä vappukansaa :) Jos et vielä oli käynyt tutustumassa, niin piipahdapa, sieltä saa erikoisia pienpanimoiden oluita. Suosittelen!

Riviera Maisonin Parking Spot Coastersit on todella tyylikkäät,
vai mitä tykkäätte?


Vappupäivänä sen sijaan aurinko paistoi koko päivän, hieman vain tuo väsymys painoi, ettei tullut missään käytyä. Nautittiin ihanasta vappubrunssista kotona ja taas syötiin ;)
Nyt tuntuu, että on pakko lähteä kunnon lenkille tuonne luonnonhelmaan, aurinko paistaa niin kauniisti! On taas aika napata itseään niskasta kiinni ja lopettaa herkuttelu. Ainakin hetkeksi ;) Ihanaa ja aurinkoista viikkoa ihan jokaiselle! Se ois toukokuu nyt <3


1 kommentti:

  1. Mukavalta kuullosti sinun vappusi. Itse en ole vielä käynyt tuolla Betonyssa, mutta olen kuullut paljon kehuja. Täytyy ehdottamasti mennä käymään. Luulenåa, että tykkään :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3