Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 9. toukokuuta 2016

Aurinkoisia vapaapäiviä

Heissan!

Ihania aurinkoisia päiviä täällä vietelty jo viikon verran <3 Kyllä se on uskomatonta, miten voikaan ihminen nauttia kesästä ja auringosta! Olisipa koko kesä lämmin ja aurinkoinen, eikä kuten viimeiset pari kesää. Minä olen niiiiiiin kesäihminen :)

Helatorstaina nautittiin pojan kanssa yhteisestä vapaasta, kaivettiin fillarit varastosta ja lähdettiin Korialle markkinoille :) Ihanan lämmin päivä, suorastaan helle! Markkinoilta löydettiin uusi Neymarin paita pojalle ja tietty kesän ekat pehmikset nautittiin jätskikioskilla. Sieltä jatkettiin vielä isäni luokse grillaamaan ja potkimaan palloa. Illalla poljettiin takaisin. Täytyy myöntää, että hieman tuntui tuo 20km polkeminen näin "kylmiltään", takapuoli kiittää ;) Mutta aivan ihana, rento vapaapäivä!

Kesä on saatu kunnolla käyntiin, hieman kitketty kukkapenkkejäkin, pelailtu mölkkyä ja krokettia pojan kanssa, grillailtu melkein joka päivä ja tottakai, lätkän MM-kisojen alkuhuumaa katseltu :) Paljon vähemmän tulee oltua koneella, kun ulkoilma vetää puoleensa. Se on oikeastaan ihan hyvä juttu, vaikka toisaalta tuntuu, että "laiskottelee", mutta hyvää se vain tekee. Oppii ehkä samalla priorisoimaan aikansa koneella, se olisi minulle ainakin todella tarpeellista!

Äitienpäivänä käytiin haudoilla mummeille viemässä kukkia ja sitten äitini luona kahvilla. Rentoa oloa. Kisakatsomo pistettiin jälleen pystyyn ja perinteinen porukka kerääntyi taas meille grillaamaan ja kannustamaan Leijonia! Hienosti ovat aloittaneet pelit. Vaikka vatsat olivat jo täynnä grilliherkkuja, illalla herkuteltiin vielä kakkukahveilla, nams! Miten ihanaa, että illalla 8 aikaan vielä voi istua pihalla kahvittelemassa ihan shortseissa ja yhä on lämmin. Upeaa!!Näillä eväillä jaksaa taas aloittaa uuden työviikon :) Hurjan kiireinen viikko onkin tulossa, koulutuksia, töitä, Manskin Pop Upia, kokouksia.. Mutta jokainen ihania juttuja, joita odotan innolla! Aurinkoista viikkoa kaikille <3


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja fiilistä :) Nuo Rivieran astiat ovat upeat <3 Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Keväisiä tunnelmia!
    Leppoisa toukokuun päivä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3