Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Talviriehan tunnelmaa

Moikka!

Täällä sitä taas ollaan, viltin alla. Lääkäri määräsi lepoa, kun tuntuu menneen keuhkoihin tää flunssa, sekä tietty mun ikuinen riesa, poskiontelontulehdus tuli kylään :( Millään kun ei nyt malttaisi täällä makoilla, kun aurinkokin niin upeasti paistelee ulkona!

Välissä oli jo hieman parempi olo, joten jaksoin hoitaa Sudenpoikien (pojan futisjoukkue) talviriehan, jonka olin jo aiemmin saanut järjestettyä. Ja kiva ilta meillä olikin! Yli-Kaitalan Lomamökit Iitissä sponsoroivat poikien illan, saimme upeat puitteet heidän tilallaan. Illan pimetessä tunnelmallisen kodan ympäristö täyttyi ulkotulien ja taskulamppujen valoista, pikkupakkanen ja edellisenä päivänä takaisin satanut lumi (onneksi!) takasi poikien innon.


Tilausravintola Ketunleipä, Yli-Kaitalan tila. Pulkkamäessä pojat pääsivät kokeilemaan isoa, 6 hengen donitsia ja riemu raikasi pitkin metsiköitä. Mäenlaskun jälkeen testattiin ryhmätyön toimivuutta, kun pojat jaettiin 2 joukkueeseen, ja tehtävänä oli kasata 4 erilaisesta puulevystä T-kirjain. Se olikin yllättävän hankalaa ;)Välillä lämmiteltiin kuuman mehun ja makkaran voimin, oli aikuisille oikein kunnon nokipannukahviakin tarjolla :) Sekä pullaa, kinkkurullia ja kuivakakkua. Kyllä meillä evästä riitti!Ruokailun jälkeen pojat jaettiin taas kahteen porukkaan, toiset lähtivät kokeilemaan vauhdin hurmaa, kun Pena veti moottorikelkalla poikia kirkkoreessä pitkin peltoa. Tämä tuntuikin olleen se illan kohokohta! Toiset pojista lähtivät pareittain pilkkopimeälle luontopolulle, vain taskulamput turvanaan ja kiersivät rasteja, joissa kyseltiin paikallisesta luonnosta. Vuorot vaihdettiin ja kaikki pääsivät kokeilemaan reen kyydissä hurjastelua.Vähän huonoja nämä minun pimeän kuvat, puhelimen kameralla kun
yritin räpsiä ;) Kaunis paikka, upeat puitteet ja lasten riemu, ne kaikki tekivät tuosta ikimuistoisen illan! Kiitos apuun saapuneille vanhemmille :) Hyvä mieli jäi varmasti jokaiselle. Uusia tapahtumia taas suunnittelemaan!

Yli-Kaitalan Lomamökkeihin pääset tutustumaan täältä.


4 kommenttia:

 1. Ihan superkivan näköinen ilta! Minäkin haluan laskea kavereiden kanssa jättidonitsilla ja syödä herkkuja nuotiolla! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin tehdä sellainen blogi-ilta meille joskus! Oisko hienoa?? :)

   Poista
 2. Viehättävä miljöö ja tunnelmat!
  Pikaista toipumista sinulle.
  Leppoisia päiviä täältä kukkivien mantelipuiden alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä viimein ollaan jo terveiden kirjoissa :) Yritin löytää blogiasi facebookista, mutta en löytänyt. Millä nimellä olet siellä? Ihana blogi ja upeita kuvia!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3