Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 5. helmikuuta 2016

Esittelyssä uusi lifestyleputiikki Kouvolassa


Heissan! 

Olen saanut uuden ystävän. On upeaa, miten moniin uusiin, ihaniin ihmisiin olenkaan tutustunut viime aikoina. Ystäviä ei koskaan voi olla liikaa <3 Varsinkin yrittäjä ystävät ovat viime aikoina olleet tärkeitä, koska on ihana puhua ihmisen kanssa, jotka ymmärtävät tätä elämää. Vertaistuki on todella tärkeää näinä aikoina. 

Kävin tutustumassa viime sunnuntaina Kuusankosken Taideruukissa ihan uuteen pikkuiseen kauppaan, jossa ehdottomasti kannattaa vierailla! Pia Hiltunen toteutti oman unelmansa ja avasi loppuvuodesta White Capricorn Lifestyleputiikin, ihanaan Taideruukin ympäristöön. 

Mietin tässä, miten jännä on, että voi ihastua niin moniin juttuihin, jotka eivät ollenkaan ole "oman tyylin mukaisia" ;) White Capricorn on hyvin tummanpuhuva ja tyylikäs, selkeälinjainen ja graafinen, eli kaikkea muuta kuin oma myymäläni ;) Vaikka on sekin tyylikäs, vai mitä? 

Kyllä sitä voi nauttia ja ihailla hyvinkin erilaisia asioita, vaikkei kaikkea voi omaan kotiin tai kauppaan ottaakaan. <3 

Vanhan talon punaiset tiiliseinät saivat minut huokailemaan ihastuksesta!! 
Aivan ihana ympäristö tuo vanha Kymintehdas. 
Taideruukkiin pääset tutustumaan täältä, klik ! Pöllöjä, pöllöjä!! Tottakai ;) Olisiko tämä Unelmanantajan sulka? <3 


Supersuosittuja Lakridsin tuotteita saa myös Pialta, minulla harmikseni on menossa tämä herkuton helmikuu, mutta oottakaapas, kun maaliskuu taittuu, niin meikä juoksee ostoksille ;) 
NIIIIIIN hyvää!
Siinäpä kuvia kerrassaan. Kertokoot ne enemmän kuin tuhat sanaa. Käykää tutustumassa, on ehdottomasti sen arvoinen! Ja on siellä muitakin, niistä seuraavaan kertaan. Kävin vähän salakuvailemassa myös viereisessä putiikissa ;) 

White Capricornin facebook sivuilla kannattaa käydä tykkäilemässä, niin pysytte menossa mukana. Ihanaa viikonloppua kaikille sinne ruutujen toiselle puolen! 


4 kommenttia:

  1. Niin hienoa tekstiä yrittäjältä...yrittäjille...olen ylpee ! t. äippä

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää! Täytyypä poiketa joku päivä katsastamassa tuokin putiikki. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3