Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Omantunnon tuskia

Heissan!

Harvase päivä ajattelen, tänään laitan blogiin jotain, tänään kirjotan siitä ja tästä. Ideoita on paljon, suurin osa unohtuu ennen kuin niistä kirjoittaa ja tuntuu, ettei aika vaan riitä tänne :( Kovasti poden huonoa omaatuntoa siitä. Kuten monesta muustakin asiasta. Toiset kai vaan ovat sellaisia luonteeltaan, aina potemassa huonoa omaatuntoa jostain. Tästä olen kovasti yrittänyt pois, huonolla menestyksellä..

Poden huonoa omaatuntoa lomasta, eihän minulla olisi oikeasti varaa eikä aikaa lomailla. Toisaalta, aivot kaipaa lepoa, vaikka kroppa jaksaisikin. Ja toisinpäin. Mutta silti, yrittäjän on todella vaikea lomailla. Tai ainakin minun. Koko ajan mielessä työasiat, mitä voisin olla tekemässä, jos en täällä vaan "laiskottelisi". Tämäkin on tyhmä asia potea huonoa omaatuntoa. Pitäisi vain osata nauttia.


Riviera Maisonin upea Cordoba Flower Vase on kodin ehdoton suosikki! 


Monet kodin siivouspuuhat saavat minut miettimään, kuinka huono olenkaan, kun en ehdi ja jaksa puunata joka nurkkaa ja kuviakin on vaikea sitten blogiin laitella, kun ei oikeastaan mitään uutta ja kivaa ole.

Toisaalta, jokainen hetki, jonka osaan viettää lepäämällä on arvokas. Jokainen lautapelihetki lapsen kanssa on arvokas. Jokainen hetki kentän laidalla kannustamassa, on arvokas. Jokainen iltasatuhetki on arvokas. Sitä ei vain aina muista, kun täytyy vain suorittaa.


Lyhtytalon kimalteiset hortensiat tuovat jo ihanaa vaaleanpunaista talven keskelle <3 
Olen tämän viikon ollut lomalla. Eli tehnyt töitä vähintään 1-2h joka päivä kotoa käsin(joka tosin on todellla vähän), ekoina lomapäivinä paljon enemmänkin. Nyt on jo perjantai ilta ja vieläkään en ole irtautunut. Kävimme laivalla alkuviikosta, siellä sentään osan aikaa osasin vain olla :)

Tällaisia lomaviikon ajatuksia, halusin vain tulla kertomaan, miksi nykyinen tahti on todella tahmeaa. Ehkä se siitä taas :)
Laittelen erikseen kuvia laivareissulta, olikin kiva retki Tukholmaan siskoni ja Ronin kanssa <3

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä! <3 Täällä myös yksi suorittaja-ahdistuja *huokaus* Lomalla, mutta kun sain lapset nukkumaan aloin pakertamaan koulutehtäviä...voi meitä. Pitäis taas istua joskus iltaa ja ahdistua yhdessä :P ;)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös ilmoittautuu yhdenlainen suorittaja-ahdistuja.. enkä oo edes opiskelija taikka yrittäjä. Kuitenkin tuntuu koko ajan, että pitäis tehdä jotain muuta, järkevämpää, kuin vaan lukea kirjaa...

  Ja myös toi on niin samaa, että mietin harva se hetki, mitä kirjottaisin blogiin, kehittelen jo mielessäni juttuja - ja sitten ne vaan jää ja jää ja jää... ja lopulta en sit kirjottanut mitään. Pitäis olla joku vihko koko ajan taskussa, mihin kirjailee ne postausideat muistiin...

  Nyt Jessica vielä ilo irti loman lopuista, kyllä sinä olet ihan varmasti lomasi ansainnut! ♥

  VastaaPoista
 3. Sievät kukkavaasit!
  Pienet hetket ovat tärkeitä ja lepo on tarpeen!
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mulla bloggaustahti on myös ollut aika nihkeä koko alkuvuoden. Johtuu ehkä sairaslomasta, en tiedä. Mulla sama juttu kuin Helillä, että kehittelen mielessäni juttuja, mistä bloggaan, mutta lopulta ne ihan hyvätkin ideat jäävät kirjoittamatta. Olisi tosiaankin ihana nähdä taas teitä kaikkia ja vaihtaa kuulumisia ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3