Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 30. syyskuuta 2013

Tervetuloa mukaan unelmoimaan!!

Heissan!!

Niin sitä hiljalleen alan minäkin löytämään tieni tälle aikakaudella ja
päätin aloittaa blogin pitämisen. Todellakin on vielä paljon harjoiteltavaa, joten kommentteja saa antaa ja mielellään otan vinkkejä vastaan :)

Blogissa tulen kertomaan elämästäni yrittäjänä sekä 7-vuotiaan pojan yh-äitinä. Joskus elämä on aikamoista hulinaa ja aikataulujen sovittelua, mutta silti nautin joka hetkestä! Olen jo pitkään unelmoinut omasta yrityksestä ja viimein viime keväänä otin härkää sarvista ja perustin Kouvolaan Sisustusliike Dreamsin <3
http://www.sisustusliikedreams.fi

Minulla on myös paljon muita unelmia, joita varmasti kirjoituksissani tulen myös valaisemaan lisää. Mottoni onkin, "LIVE YOUR DREAMS!" :)
Tällä hetkellä toteutan ja kasvatan unelmaani liikkeessäni ja olen myös löytänyt aivan ihanan uuden "harrastuksen", eli tuunaan kaikkea vanhaa uusiokäyttöön :) Osan teen Dreamsiin myyntiin, osan kotiin. Myös tuunauksista tulen laittamaan tänne juttua ja vinkkejä, ohjeita ihan askel askeleelta. Kaikkea vanhaa ei kannata heittää pois, moni tavara voi saada uuden elämän hieman vain muokkaamalla sitä :)

Toivottavasti viihdytte kirjoitusteni äärellä ja voin antaa myös teille jotain uusia unelmia, sisustuksesta, matkailusta, elämästä yleensä <3

TERVETULOA MUKAAN UNELMOIMAAN <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3