Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 1. helmikuuta 2016

Energiaa auringosta

Moikka!

Onpa ollut upea päivä tänään!! Ehkä talven yksi kauneimmista <3 Oli aamupäivällä pakko lähteä ulos nauttimaan, pikkupakkanen (auringossa varmasti plussaa) ja aurinko porotti pilvettömältä siniseltä taivaalta :) Tietkin oli suht hyvin hiekotettu, joten pysyin pystyssä!

Maanantai on monille karvisen päivä. Minulle se on yleensä rentoutumista ja kodin laittoa, vapaapäivä kun mulla sattuu aina maanantaille, mikäli sellainen on. Vapaa siis. Tänään täytyy sanoa, että olen joutunut käyttämään viimeisetkin energiani, että pysyisin positiivisena ja saisin taas potkua eteenpäin. Joskus vaan on niitä päiviä, kun turhautuminen meinaa viedä voiton :(




Rauhassa saa maanantaina aamupäivästä kävellä ;) 


Onnekseni tänään siis aurinko paistoi ja veti minut ulos piristymään! Edes hetkeksi. Se kyllä auttoi. Aurinkoa ja kevättä tässä jo kovasti kaivataan. Niin keho kuin mieli. Stressi pukkaa päälle työrintamalla, mutta olen päättänyt kanavoida energiani ennemmin uusiin ideoihin ja markkinointiin, kuin laskujen voivotteluun. Ei tässä muuten täysjärkisenä selviä ;)



Kaunis kimppu tulppaaneja piristää aina <3 


Meillä alkoi tänään pojan kanssa "herkuton helmikuu". Yep, meillä herkuteltiin ja nautiskeltiin vielä tammikuussa kuin jouluna ikään ja nyt tuli stoppi. Ihan itseäkin ällöttää tämä hulvaton mässäily iltaisin! Joten, me otetaan tällainen helmikuinen paussi herkuttelulle (sisältäen siis sipsit, karkit, suklaa, pullat, jne.) ja toivotaan, että sillä päästään hyvään alkuun :)
Muru se vaan meinasi, ettei helmikuussa syödä myöskään herkullista ruokaa ja nautti eilisestä uunilohesta täysin rinnoin <3 Kyllä me silti syödään!

Tervetuloa helmikuu ja aurinko, kohti kevättä mennään jo kovaa vauhtia! :)


4 kommenttia:

  1. Tänään tosiaan oli aivan ihana ilma! Väkisinkin tulee vähän kevättä rintaan kun linnut laulaa ja aurinko paistaa :) (huomiselle luvataankin sitten ihan muuta taas)
    Tsemppiä herkuttomaan helmikuuhun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika! Joo, ei se aurinko kauaa meitä hemmotellut, mutta jospa taas pian :) Ensi viikollahan me jo nähdään! Mites mä siellä voin olla herkuttelematta?? ;)

      Poista
  2. Pakosti se välillä meinaa vetää mielen alaspäin itsekullakin, mutta aurinko on kyllä yksi parhaista piristäjistä. Joo toivotaan että teidän herkuton helmikuu onnistuu. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi ja kiitos mukavista sanoista! Tottahan toki täytyy piipahtaa sinunkin blogissa kurkistamassa :) Aurinkoa kevääseesi toivotellen!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3