Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Dreamsin pientä pintaremonttia

Moikka!

Pitkäperjantain aamu. Nyt on viimein aikaa istahtaa aamukahvin merkeissä ja laitella teille kuvia siitä, mitä täällä on touhuiltu viime aikoina. Suunniteltu, tehty hankintoja ja muutoksia, remonttia ja pientä viilausta myymälässä. Kaikki ei ole vielä valmista, pala kerrallaan edetään. Mutta viime viikolla saimme avattua meidän Unelmien Spa -osaston Dreamsin yläkertaan ja siitä tuli ihana! Vaikka nyt itse sanonkin ;)

Kaikki lähti siitä, kun rakastuin Helsingin messuilla suomalaiseen LuinSpa -sarjaan. Olin jo miettinyt aiemminkin, että jossain kohtaa tahdon laajentaa kylppärituotteiden puolelle, mutta vasta kun minulla on niille oma osasto. Noh, rakkautta ensi silmäyksellä ja siitä ne suunnitelmat sitten lähti eteenpäin!


Lähtötilanne yläkerta, toki jo rempan vuoksi sekainen. 

Lähtotilanne, alakerta. 

Yläkerta tyhjillään. Tästä se lähti. 

Yläkerta. 


Onneksi alkuun mua auttoi White Capricornin Pia, jonka kanssa tehtiin suunnitelmia ja kartoitettiin, mikä olisi järkevää ja minne. Oli ihana saada ideoita ns. ulkopuoliselta, sitä kun omia nurkkia on aina niin vaikea muokata, kun on tottunut johonkin tiettyyn. Suunnitelmia tuli ja meni, osa kaatui omaan nokkeluuteensa, mutta lopulta, meillä on valmis osasto. Pia on siis ihanan putiikinpidon ohessa myös sisustussuunnittelija, joten jos ammattilaista kaipaatte, niin hänen puheilleen vaan ;)


Alakerran muutos oli pienempi, mutta sitäkin tarpeellisempi. 

Tavoitteena oli rauhoittaa myymälän ilmettä.




Meillä oli pieni talkooporukka, jolla sitten viikonlopun aikana pyöräytettiin Dreams mullinmallin. Remppamiehinä toimi isäni ja veljeni, tapettihommat hoiti kummisetä ja äiti muonituksen. Minä ja ihanat harkkaritytöt sitten se muu ympärille jäävä osuus ;) Hommaa siis riitti, pitkää päivää painettiin, mutta hauskaakin oli! Ja saatiin aikaiseksi paljon raikkaampi alakerta sekä Unelmien Spa -osasto yläkertaan. Olen onnellinen.

Riviera Maisonin tapettivalikoima julkaistiin tässä kuussa, joten
sitähän me heti testailtiin. Ja kyllä on napakkaa, laadukasta ja helppo laittaa!

Kaikki luulevat, että rakensimme lautaseinän. RM tapetit ovat aidonnäköisiä ;)

Vanhat ihanat kaapistot ja lipastot saivat uutta väriä pintaan. 

Country French maalit sopii mainiosti vanhoihin huonekaluihin, niihin jää
elävä mattapinta, jota on helppo hioa kuluneen nököiseksi, mutta siistiksi. 

Naulakoille ja koukuille rakennettiin oma seinämä yläkerran perälle. 

Pieniä viilauksia vaille. 


Minun Unelmien Spa ei ole kimalletta ja kliinistä pintaa, ei marmoria eikä valkoisia kaakeleita, vaan ihanaa rouheutta laadukkaiden tekstiilien lomassa, kauniita yksityiskohtia, tunnelmallisia kynttilöitä, viherkasveja, tuoksuvia saippuoita. Tämä on nyt täysin erilainen kylpyhuoneosasto, kuin mitä on kaupoissa totuttu näkemään.



Onnenpussin käsintehdyt saippuat ovat myös herkullisen näköisiä!

Lene Bjerre tuo ripauksen luksusta osastolle. 

Minä sitten rakastan näitä heinäseipäitä, vieläkin!




Riviera Maisonilta löytyy pyyhkeiden lisäksi myös paljon
kylpyhuonetarvikkeita. 

Dreamsin valikoimissa nykyään myös monenlaisia viherkasveja,
MrPlantilta. Nämä kestää "elossa" minullakin!



Nyt tuli pitkä postaus, mutta niin paljon oli ihania kuvia! Teidän täytyy tulla katsomaan livenä, miltä osasto näyttää ja kokemaan, kuinka upean pehmeitä nuo LuinSpan tuotteet ovat. Niihin rakastuu jokainen!

Mutta semmoista kuuluupi tänne. Vielä olisi edessä Riviera Maisonin osaston remontti, lähiaikoina olisi sekin tarkoitus toteuttaa. Mutta siitä lisää myöhemmin ;) Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille! Dreamsissä ovet auki huomenna, lankalauantaina klo10-14, muuten lepäillään nämä pyhät.

Millaiselta sinun Unelmien Spa -osasto näyttäisi?

8 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää, täytyy tulla poikkeemaan. Noi sydänsaippuat on kyllä tosi söpöjä ja tuoksut aikkas houkuttelevan kuuloisia! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Heli <3 Minustakin nuo nimet nimenomaan vetosi muhun, ja nuo Herkkisliini jne. On ihania ja pehmentää käsiä kivasti, ollaan Dreamsissä testailtu tyttöjen kanssa!

      Poista
  2. Kylläpä näyttää hyvältä tuo uusi Spa-osasto! RM:n lautatapetti on kyllä todella aidon näköistä. Tykkään ♥ Nuo tekokasvit kiinnostavat, koska mullakaan ei oikein muut kasvit pysy hengissä, huoh... Mukavaa Pääsiäistä Sinullekin, Jessica ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse <3 Mulla ei mikään pysy hengissä, vaikka vähän väliä yritän ja toivon ;) Siksi nyt on kotiinkin tullut kannettua töistä viherkasveja sekä narsisseja, jne. Eikä oo hinnalla pilattu, tuuhan poikkeamaan :) Ihanaa pääsiäistä teillekin!

      Poista
  3. Vautsi, ison työn teitte! Hyvä te! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, vielä jatkuu ;) Kunhan ensin taas levähdetään hetki.

      Poista
  4. Oiii, niin hienon näköistä! Mä ehkä rakastuin nyt tuohon lautaseinään ja tyynyhyllyihin <3 Pitää tulla paikan päälle kurkkimaan joku päivä kun olen siellä suunnalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika :) Tulepa vaan, täällä on paljon kivoja uusia juttuja! Lautaseinä on maailman helpoin, ihan vaan raakalaudasta tehty. Tykkään sen röpöläisyydestä. Ja aidot vanhat hirret reunuksina <3

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3