Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 26. joulukuuta 2016

It´s the most wonderful time of the year!

Heissan!

Niin se joulu tuli ja meni. Jotenkin hurjan nopeasti. Vai tuntuiko se vain minusta siltä? Tapaninpäivänilta on jo pitkällä ja mietin tässä, miten ihana joulu olikaan jälleen. Koko perhe koolla, hyvää ruokaa, rentoutumista, saunomista, lautapelejä, lisää hyvää ruokaa, elokuvia, ulkoilua, lätkämatsia, taas hyvää ruokaa ;) 




Näitä kaikkia sisälsi nämä 3 ihanaa, kaivattua vapaapäivää kiireisen joulukauden jälkeen. 
Toivottavasti myös sinun joulusi oli kaikkea sitä, mitä toivoitkin <3 









Meillä oltiin oltu todella kilttejä koko vuosi, ainakin lahjojen määrästä päätellen! 
Poika oli jo miltei menettänyt uskonsa joulupukkiin, mutta jännästi se vahvistui jälleen, mitä lähemmäs joulua päästiin <3 Eikai ollut ihan vielä valmis päästämään irti jouluntaiasta. Ja hyvä niin. Kyllä lapsen innostus ja ilo on se joulun paras asia!





Meidän perheen jouluun on aina kuulunut myös lautapelit, jota pelataan myöhään iltaan saakka. Kivaa, yhteistä aikaa, paljon naurua ja hauskoja muistoja. Mitä perinteitä teidän jouluun kuuluu? 

Kaikenkaikkiaan ihana joulu takana, mielessä siintää jo uusi vuosi ja suunnitelmat. 
Mitähän kaikkea kivaa se tuokaan tullessaan?

Dreamsissa alkoi vuoden suurin ALE aika, joten paluu arkeen tapahtuu taas vauhdilla! Toisaalta sielläkin alkaa jo ajatukset olemaan uusissa tuulissa ja nyt täytyy tehdä kunnon tyhjennystä ennen sitä. Joten poiketkaahan edullisille ostoksille mua moikkaamaan! 

Ihanaa loppuvuotta juuri sinulle <3 

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Paketointia ja odotusta

Heissan!

Se ois kuulkaas 6 yötä jouluun <3 Vastahan sitä ajateltiin, että kuukauden päästä nautitaan joulusta ja nyt se on jo melkein täällä! Joulukuu menee joka vuosi yhtä nopeaan. Ihanaa aikaa :) 





Tänään vietettiin 4 adventtia pikkupakkasessa. Töissäkin piti piipahtaa, onhan kauppa tosiaan auki joulukuussa 7 päivää viikossa. Sunnuntait sentään niin lyhyitä, että ehtii vähän muutakin joulutouhua, kuten se kaikista tärkein projekti, lahjojen paketointi ;) 

Jokos siellä ollaan päästy paketoinnin makuun? 





Minä nappasin Dreamsistä mukaan ihanaa Kultamurusen lahjapaperia, niin söpöä!! Paikallisuus kunniaaan, sillä nämäkin tuotteet tulevat Valkealasta <3 Tätä paperia voi käyttää myös muulloinkin, mutta sopii aivan ihanasti myös jouluun. 

Myös Kultamurusen kortteja löydät Dreamsistä <3 





Olen tässä jutellut viime aikoina paljon lahjojen hankinnasta ym sekä ystävien että asiakkaiden kanssa. Monille tuntuu nousevan kova stressi lahjoista. Itse olen yleensä kova stressaamaan, kaikesta mahdollisesta, mutta minusta lahjojen ostaminen ja miettiminen rakkaille on aivan ihanaa! 

Itse rakastan antaa lahjoja ja se tuo minulle hurjan hyvän mielen. En tietenkään tarkoita, että ne, jotka ottavat stressin lahjoista, eivät halua niitä antaa. Mutta ei siitä pidä tehdä liian vakavaa :) Ajatus on tärkein ja itselle riittää, kun näkee hymyn lahjansaajan kasvoilla. 
Mikään ei voita sitä tunnetta! 




Nautitaan siis joulusta, lahjoista ja glögistä, perheestä ja joululauluista. Kurkkivista tontuista, jouluvaloista, lasten ilosta ja jännityksestä, odotuksen tunteesta ja joulun tuoksuista. Ihan liian pian se kaikki on taas ohi ja sitten odotellaan melkein vuosi taas, että päästään tähän tunnelmaan takaisin. 

Joten, heitä stressit nurkkaan ja nauti tästä tulevasta jouluviikosta <3 
Jos et keksi lahjaideoita, piipahda Kouvolankadulla Dreamsissä moikkamassa, niin ideoidaan yhdessä! 



sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Ehditään täälläkin nautiskella!

Heissan!

Iikk! Ihan pian on jo joulu :) Minä olen aivan täpinöissäni tulevasta joulusta. Ensimmäinen joulu uudessa kodissa, luoden uusia muistoja, koko perhe yhdessä <3 Aivan mahtavaa! 

Töitä on painettu hullun lailla jo marraskuun alusta, Joulumaailma on saanut aivan upean vastaanoton ja olen kiitollinen jokaisesta kauniista kommentista, joita olen ihanilta asiakkailtani saanut <3 Ne on juuri niitä pieniä asioita, jotka auttaa jaksamaan ja innostaa tekemään upean unelmien Joulumaailman teille myös ensi vuonna! 


Tänään oli jo 3 adventti ja saimme viettää sen kirpakassa pakkassäässä. Kyllä täytyy sanoa, että tämä lumen ja pakkasen tuoma valkeus on jotain niin ihanaa, varsinkin näin joulun alla. 

Kotona tunnelmoitiin tänään pojan kanssa töiden jälkeen joulua, paistettiin muutama joulutorttu, lämmitettiin glögiä ja kirjoiteltiin joulukortteja sukulaisille ja ystäville <3 Kuunneltiin joululauluja (kunnes poika nappas kuulokkeet korville ja huudatti puhelimesta omaa musaansa..hih!) tuntitolkulla ja vähän lisäilin kotiinkin punaista väriä. 


Sain pikkujoululahjaksi upeita joulukortteja suoraan Lontoosta, kiitos Helille! 



Lene Bjerren kaunista Cherub jouluservettiä löytyy vielä muutama kappale myymälästäkin, tämä on ollut mun yksi lemppareita <3 


Harmony Life kaitaliina on vahvan joulunpunainen, ihana väriläiskä muuten melko rauhallisin sävyin koristellussa kodissa. Huomaan kyllä koko ajan lisäileväni punaista sinne tänne, mitä lähemmäs joulua pääsemme. Löysin viimein myös kadonneet joulutyynyliinat, joten ne taitaa huomenna päästä tuomaan väriä olohuoneeseen! 



Olen päättänyt tänä vuonna, että joulu tulee stressaamattakin. Huomenna on luultavasti viimeinen vapaa ennen joulua, joten sitä en käytä tekemällä jotain hurjaa joulusiivoa, vaan meinasin lähteä vähän pyörimään jouluostoksille ja tehdä vain pikaisen siivouksen. Siivotaan ennemmin kunnolla sitten, kun korjataan joulua (ja niitä tuhansia havunneulasia..) pois. Silloin on paremmin aikaa semmoiselle ja voi aloittaa uuden vuoden sitten puhtaalla kodilla. Joulun alla on muutakin touhua, eikö niin? 

Joko sinulla on jouluvalmistelut hyvällä mallilla? Lahjat hankittuna? Mikäli olet vielä vaiheessa, niin pyörähdäpä Dreamsin Joulumaailmassa, sieltä löytyy lahjaideoita moneen makuun ja laaja valikoima jouluisia koristeita kotiin <3 Kouvolankadulle siis! 

Ihanaa joulunodotusta, toivottavasti ehdin vielä ennen joulua tänne, mutta jos en, muistakaahan seurailla minua myös Instagramissa @sisustusliikedreams






lauantai 3. joulukuuta 2016

Bloginaisten pikkujoulut meillä

Pikaiset heipat!

Joulukiireet pitää mut poissa täältä ja se harmittaa tosi paljon! Tänään ehdin viimein hieman surffailla myös muiden blogeissa ja voi miten ihania kuvia löysinkään viime lauantain bloginaisten pikkujouluista, jotka pidettiin täällä meillä <3 

Joten päätin, että jaan ne kaikki teille, voitte sieltä kurkata erilaisia blogeja meidän ringistä, sekä aivan ihania kuvia meidän uudesta kodista! Itse kun niin vähän olen ehtinyt tänne kuvailemaan. 




Kupliva kuuluu aina blogitreffeihin, lasi herkullista kuohuvaa saa aina juhlamielelle. Kauniin ja maukkaan piparkakkujuustokakun meille leipoi Krisse, blogista Arjen Helmiä. 




Salaatin kaveriksi saatiin gluteiinitonta leipää, Marika blogista Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä on haka leipomaan herkkuja kaikenlaisille erikoisruokavalioille! Sekä yksi mun lempparisisustajista ;) 

Kurkkaa myös Helin ihanan aito ja rento blogi Kotoisaa arkea, jossa ei turhia hifistellä vaan eletään todellista elämää <3 



Mukana menossa oli myös Katja blogista Sydämellä tehtyä, joka on melkoinen tuunailija ja hänen bloginsa sisältää kaikenlaisia ihania ideoita! Myös hänen kuvat meiltä olivat aivan mahtavia <3 <3 


Käytän nyt häikäilemättä hyväkseni heidän upeita kuvia, koska itse en ole ehtinyt kotia paljonkaan kuvailemaan ;) Mutta suosittelen kurkkaamaan jokaisen linkin taakse ja samalla tutustumaan näiden ihanien naisten blogeihin <3 

Nyt nukkumaan, Dreams avoinna JOKA PÄIVÄ jouluun saakka (paitsi 6.12), joten myös huomenna sunnuntaina saa tulla moikkaamaan :)