Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 21. kesäkuuta 2016

Juhannusviikon tunnelmaa Dreamsistä

Se ois juhannusviikko nyt! Ja uskomatonta kyllä, alkaa sääennusteetkin näyttämään aika mukavalta juhannuksen osalta :) :) Joko teillä on suunnitelmat lyöty lukkoon? Minä yhä unelmoin mökkijuhannuksesta, järven rannalla kokon liekkeihin katselusta, tuntitolkulla saunomisesta ja uimisesta, kesäyön tuoksuista luonnon keskellä. Muistoja lapsuudesta <3


Parkkipaikka juhannusjuomalle ;) 



Tänä juhannuksena suunnitelmia ei olekaan ja sekin tuntuu toisaalta hyvältä. Vaikka yleensä tahdon aina kaiken suunnitella tarkkaan ja ajoissa, niin nyt tuntuu kivalta mennä fiiliksen mukaan. Ensi viikolla lähestyvä muuttokin toki vaikuttaa asiaan, osa juhannuksesta menee varmaan pakatessa ja touhutessa. Ei millään malttaisi enää odottaa!! :)


Boel&Janin Bloster tekstiilit kesäkuun kanta-asiakastarjouksessa,
vain myymälässä!


Kesän ehdoton hitti, ruotsalaiset käsintehdyt Pappelina matot,
kestää vuosikausia :) 


Kotikin on tällä hetkellä pienoisen kaaoksen vallassa, kun joka päivä koittanut muutamia laatikoita saada pakattua ja kirppiksillä turhia pois myytyä. Ihan kaikkea ei millään tahtoisi enää roudata uuteen kotiin, vaan aina muutto tuo tullessaan innostuksen uuteen sisustukseenkin, tottakai!

Dreamsissä vietetään juhannusviikkoa kesäisissä merkeissä, siellä ei viime aikojen sateetkaan ole tuntuneet niin raskailta, kun väriloistoa on ympärillä koko ajan <3 Kesäterassien sisustus on kovassa vauhdissa, mökeistä puhumattakaan. Kouvolan katukuvassa alkaa hiljalleen näkyä turisteja toisilta paikkakunnilta, lomakausi on alkanut :)







Tämä onkin hieman lyhyempi työviikko kuin normaalisti, mutta tervetuloa moikkaamaan, mikäli keskustassa liikutte :) MIDSUMMER DEALS, juhannuksen parhaat tärpit, löydät osoitteesta www.shopdreams.net 

AURINKOISTA JA LÄMPÖISTÄ JUHANNUSVIIKKOA KAIKILLE <3 <3


perjantai 17. kesäkuuta 2016

Niin lomalla!

Moikka!

Viime viikolla me nautittiin pojan kanssa ihanasta kesälomaviikosta yhdessä <3 Tänä kesänä ei varmaan sen enempää lomaa olekaan tiedossa, mutta ei se haittaa, kovasti sain akkuja ladattua viime viikolla :)

Vietimme koko viikon Varkaudessa, Kylpylähotelli Kuntorannassa. Osallistuimme perheille tarkoitetulle liikuntalomalle, joten paikalla oli paljon lapsia, monenikäisiä. Hieman aluksi mietittiin, että mihinköhän tuli lähdettyä mukaan, mutta jo ekana iltana me olimme aivan liekeissä!





Koko viikko täynnä yhteistä touhua, jalkapalloa (jännä..), salibandya, biljardia, pingistä, uimista, lenkkeilyä luonnon helmassa, erilaisia pelejä ja leikkejä, sekä ruokaa valmiista pöydästä. LOMA!
Itse nautin ihan mielettömästi kävelylenkeistä järven rantaa pitkin, luonnon tuoksuista ja äänistä, kaukaa kaikesta työstä ja touhusta, sekä kaupungin meluista. Ei voi olla mitään ihanampaa!







Ja miten ihanaa, ettei koko viikkoon tarvinnut tehdä ruokaa, vaan aamiaisesta iltapalaan sai istahtaa valmiiseen pöytään :) Kovin paljon ei tullut sellaisia kuvia, mitä täällä voin julkaista, paitsi tietty luonnosta, koska kuvissa näkyy paljon muita lomailijoita. Mutta fiilistelen näiden luontokuvien merkeissä ja leikin, että olen siellä taas <3


Käytiin me yhtenä päivänä Varkauden keskustassa, jätskillä.. 

Upea pilvitaideteos :) 

Toinen jäätelö tunnin sisään! Lomalla voi ;) 

Maisemia Vesitornin kahvilan terassilta. 


Hieman kelit loppuviikosta kiukutteli, mutta onneksi siellä riitti tekemistä myös sadepäiville ja kylpylässä sai nautiskella niin paljon kuin jaksoi :) Kaikenkaikkiaan, rentoutunut ja onnellinen oli tämän loman jälkeinen olo <3 <3 Tällä jaksaa painaa, kunnes joskus seuraava loma onnistuu.



Aika makee lenkkipolku <3 

WINNER!! 

Toivottavasti teidän muidenkin lomat sujuvat yhtä hyvin ja saatte akkuja ladattua <3 Nautitaan Suomen kesästä, kelillä kuin kelillä ;)




sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Ja arvonnan voittaja on...

Moikka!

Nyt on arvonta suoritettu, kiitos kaikille osallistujille <3 Aivan ihania kommentteja tuli kaikilta, kyllä me taidetaan melkoisesti aina kesää odotella :) Toukokuu oli upea, kesäkuu ollut hieman vaihtelevampi ilmojen suhteen, mutta minkäs teet. Täytyy vain opetella nauttimaan niistä aurinkoisista hetkistä, koskaan kun ei tiedä, kuinka kauan se täällä Suomen kamaralla kestää.




Arvonnassa voittajan nosti pussukasta jälleen poikani, joka on ottanut tämän tehtävän hyvin vakavasti jo muutaman vuoden ajan ;) Tällä kertaa pussukasta nousi voittajaksi .....

Nimimerkki MERVIK!!





Paljon onnea voittajalle! Laitathan minulle sähköpostia osoitteeseen jessica@sisustusliikedreams.fi, niin sovitaan palkinnon toimituksesta :)

Vielä kerran kiitos kaikille osallistujille, olette jokainen yhtä tärkeitä <3


maanantai 6. kesäkuuta 2016

50 000 rikki - nyt arvotaan!

Huomenia!

Täällä valmistaudutaan kovaa vauhtia lomalle lähtöön, mutta pikaisesti ehdin viimein laittaa teille tämän arvonnan, jota olen jo muutaman viikon lupaillut ;)

Oli niin huikeaa huomata eräänä toukokuun päivänä, että kävijämäärä blogissani oli ylittänyt mahtavat 50 000!! Aivan mieletöntä!! Kiitos siitä kuuluu jokaiselle teille, jotka täällä jaksatte käydä lukemassa jutustelujani :)




Välillä on käynyt mielessä, että lopetan kokonaan blogin kirjoittamisen, koska tällä hetkellä ei vain aika riitä kirjoitella niin usein, kuin itse toivoisin. Ajattelin, että lukijatkin häviää, kun postauksia on viikon, kahden välein. Mutta ette te olekaan minnekään kadonneet ja olen kiitollinen siitä <3




Arvontaan minulla on erikoinen palkinto, Riviera Maisonin Dinner With Friends Table Set, näitä on tehty vain pieni erä, joten upea mahdollisuus voittaa nyt tämä raikas setti! Sisältää 6kpl pöytätabletteja sekä kankaisia servettirenkaita, 2 jokaista väriä. Kauniissa lahjalaatikossa <3




Arvontaan voit osallistua vastaamalla täällä blogissa kysymykseen
"MIKÄ SINUSTA ON PARASTA SUOMEN KESÄSSÄ?"  - saat 1 arvan.

Kommentoimalla ja liittymällä (tai jo olemalla) blogin lukijaksi sivupalkista - saat 2 arpaa.

Kommentoimalla, olemalla lukija ja jakamalla tämän arvonnan Facebookissa - saat 3 arpaa.

Mikäli kommentoit anonyymina, muistathan lisätä jonkinlaisen nimimerkin, jotta erotut muista :) Voittaja julkaistaan täällä blogissa.

JOTEN, EI MUUTA KUIN ONNEA ARVONTAAN JA IHANAA VIIKKOA KAIKILLE!!

Me lähdetään nyt pojan kanssa Varkauteen viikoksi, siellä ei olekaan tullut käytyä ennen. Myymälä avoinna normaalisti, vaikka yrittäjä pääseekin hieman lomailemaan :) Onko muuten ketään Varkaudesta lukijana? Onko siellä kivoja putiikkeja tai muuta katseltavaa? Saa vinkata myös niitä :)


ps. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 12.6, joten nyt on viikko aikaa osallistua! Tsemppiä!


perjantai 3. kesäkuuta 2016

Vierailulla söpölässä

Heissan!

Viime viikolla nähtiin pitkästä aikaan meidän bloginaisten kesken, oli kyllä kiva pitkästä aikaa tavata, vaikka arki-illan treffailut ovatkin aina niin lyhyitä. Parempi kuitenkin, kuin ettei ehtisi ollenkaan näkemään!

Tällä kertaa olimme saaneet kutsun Sydämellä tehtyä -blogin Katjan kotiin, joka todellakin huokui lämpöä ja sydämellä rakennettua kodin tunnelmaa <3




Riviera Maisonin Hello Summer coolerista on moneksi <3 <3 



Katjan mies grillasi meille herkut ja sitten me istuttiin, herkuteltiin ja höpöteltiin, niin että talo raikasi iloisesta jutustelusta ja naurusta! Katja oli kattanut pöydänkin niin kauniisti, että ei olisi millään halunnut rikkoa sitä harmoniaa, ellei olisi töiden jälkeen ollut niin nälkä, heh heh ;)









Oli mielenkiintoisia pieniä yksinkohtia, erikoisia yhdistelmiä ja romanttisuutta, ei kuitenkaan liikaa. Niin söpöä, että ei voinut muuta kuin hymyillä siellä kierrellessä <3 Ja oli kiva huomata siellä täällä juttuja, jotka on hankittu Dreamsistä! Siellähän me aikoinaan Katjan kanssa tavattiinkin <3







Tällainen hauska tyyppi ilahdutti keittiön nurkassa <3 <3 



Kuvia oli taas mieletön määrä, mutta koitin tähän valita muutamia omia lemppareita. Kuvat kertokoot enemmän tästä pienestä, söpöyden tyyssijasta <3 <3

Mukana menossa olivat tällä kertaa Katjan ja minun lisäksi

Marika - Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä
Heli - Kotoisaa arkea
Krisse - Arjen helmiä
Laura - Raparperin alla 

Kiitos naiset ihanasta illasta! Tavataan taas pian <3





ps. En ole unohtanut sitä arvontaa, jonka lupasin, helle vain vienyt mennessään tällä viikolla ;) Viikonloppuna laitan arvontaa tulemaan! :)

pps. Se ihana arkku, josta kirjoitin viimeksi, on nyt settinä tarjouksessa Dreamsissä ;) Kurkkaa kuvat edellisestä postauksesta. Lisätietoa Dreamsin Facebookista.