Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Talviriehan tunnelmaa

Moikka!

Täällä sitä taas ollaan, viltin alla. Lääkäri määräsi lepoa, kun tuntuu menneen keuhkoihin tää flunssa, sekä tietty mun ikuinen riesa, poskiontelontulehdus tuli kylään :( Millään kun ei nyt malttaisi täällä makoilla, kun aurinkokin niin upeasti paistelee ulkona!

Välissä oli jo hieman parempi olo, joten jaksoin hoitaa Sudenpoikien (pojan futisjoukkue) talviriehan, jonka olin jo aiemmin saanut järjestettyä. Ja kiva ilta meillä olikin! Yli-Kaitalan Lomamökit Iitissä sponsoroivat poikien illan, saimme upeat puitteet heidän tilallaan. Illan pimetessä tunnelmallisen kodan ympäristö täyttyi ulkotulien ja taskulamppujen valoista, pikkupakkanen ja edellisenä päivänä takaisin satanut lumi (onneksi!) takasi poikien innon.


Tilausravintola Ketunleipä, Yli-Kaitalan tila. 



Pulkkamäessä pojat pääsivät kokeilemaan isoa, 6 hengen donitsia ja riemu raikasi pitkin metsiköitä. Mäenlaskun jälkeen testattiin ryhmätyön toimivuutta, kun pojat jaettiin 2 joukkueeseen, ja tehtävänä oli kasata 4 erilaisesta puulevystä T-kirjain. Se olikin yllättävän hankalaa ;)











Välillä lämmiteltiin kuuman mehun ja makkaran voimin, oli aikuisille oikein kunnon nokipannukahviakin tarjolla :) Sekä pullaa, kinkkurullia ja kuivakakkua. Kyllä meillä evästä riitti!







Ruokailun jälkeen pojat jaettiin taas kahteen porukkaan, toiset lähtivät kokeilemaan vauhdin hurmaa, kun Pena veti moottorikelkalla poikia kirkkoreessä pitkin peltoa. Tämä tuntuikin olleen se illan kohokohta! Toiset pojista lähtivät pareittain pilkkopimeälle luontopolulle, vain taskulamput turvanaan ja kiersivät rasteja, joissa kyseltiin paikallisesta luonnosta. Vuorot vaihdettiin ja kaikki pääsivät kokeilemaan reen kyydissä hurjastelua.



Vähän huonoja nämä minun pimeän kuvat, puhelimen kameralla kun
yritin räpsiä ;) 



Kaunis paikka, upeat puitteet ja lasten riemu, ne kaikki tekivät tuosta ikimuistoisen illan! Kiitos apuun saapuneille vanhemmille :) Hyvä mieli jäi varmasti jokaiselle. Uusia tapahtumia taas suunnittelemaan!

Yli-Kaitalan Lomamökkeihin pääset tutustumaan täältä.


lauantai 13. helmikuuta 2016

Kiitollisuus

Heissan,

minä täällä taas mietin syntyjä syviä ;) En tiedä, onko se huominen ystävänpäivä, vai tämä orastava flunssa, joka herkistää. Mutta olen taas miettinyt, kuinka kiitollinen saankaan olla. Niin monesta asiasta. Vaikka elämässä on paljon haasteita, niin kun istahtaa miettimään, mistä kaikesta onkaan kiitollinen, tajuaa kuinka monia ihania asioita sitä onkaan elämässä.

Joten, haluan aloittaa haasteen, johon toivon blogiystävieni lähtevän mukaan, tuomaan positiivisia tuntemuksia esiin omasta elämästämme <3 Tämä haaste on helppo. Istu alas ja mieti hetki, mitkä asiat tuovat hymyn huulillesi, mistä asioista voit olla kiitollinen, juuri nyt. Listaa 5 tärkeintä asiaa blogiisi ja haasta mukaan ketä haluat, kuinka monta haluat. Tärkeintä, että laitetaan kiitollisuus kiertoon <3

Tässä oma listani :

1. Tottakai oma rakas poikani. Minun elämäni valo. Vaikka kuinka joskus maailma potkii päähän, kun saan lapseni syliini, kaikki on hyvin. Olen todella kiitollinen tästä elämän ihmeestä ja siitä, kuinka kunniahimoinen, tunnollinen ja ystävällinen pojastani on kasvanut <3 <3 Olen kiitollinen, että saan olla mukana hänen unelmissaan ja me yhdessä tavoitellaan korkealle! Aina minun nro1 <3




2. Perheeni. Rakas, erikoinen ja joskus hyvinkin turhauttava ja kiukuttava (hahahah!), mutta niin rakas perheeni. En voisi kuvitella elämääni ilman yhtään heistä. Meidän perheen kulmakivi on aina ollut toistemme auttaminen. Aina, tapahtui mitä hyvänsä, niin tietää, että ei ole yksin ja apu on jo ovella. Ilman perhettäni ei olisi Dreamsiä olemassakaan, ilman tätä mahtavaa tukiverkostoa, ei minulla olisi mahdollisuutta olla yrittäjä ja toteuttaa unelmiani. Toivon, että osaan kiitollisuuteni heille vielä näyttää <3




3. Ystävät. Minulla on muutama hyvin rakas ystävä, jotka ovat kulkeneet mukanani jo nuoruudesta saakka. Kaikenlaista hullua on koettu, mutta aina toistemme puolta pidetty. He ovat kuin perhettä. He tietävät kaikkein kauheimmatkin asiat minusta, ja ovat silti vielä täällä <3

Viimeisen parin vuoden aikana olen myös saanut muutamia uusia, myöskin hyvin rakkaita ystäviä, jotka ovat myös osa tukiverkkoani. Ilman tätä tukiverkkoa, en varmastikaan pysyisi järjissäni ;) On ihana, että aikuisiällä voi löytää vielä uusia, todellisia ystäviä, jotka auttavat toisiaan elämän tyrskyjen läpi. <3 <3 Kiitollinen, todella kiitollinen, ystävistäni.




4. Oma koti. Maailman tärkein ja rakkain paikka. Vaikka rakastan matkustelua, olen silti todellinen kotihiiri. Kun joskus elämä tuo mukanaan tuiskuja ja tuulia, saatan seisoa keskellä olohuonetta ja katsella ympärilleni miettien, että on meillä kuitenkin oma, lämmin, kaunis koti. Sitäkään ei kaikilla ole. Kuinka onnellinen olenkaan joskus, kun katson ympärilleni. Olen kyllä kiitollinen kauniista kodistani.





5. Jokainen asiakkaani. Olen kiitollinen jokaisesta asiakkaasta, joka astuu Dreamsin ovesta sisään. Oli se sitten Kouvolan myymälän ovi tai verkkokaupan ovi. Yrittäjänä tottakai, asiakkaani ovat minulle kaikki kaikessa. Tahdon auttaa heitä, palvella heitä ja tuoda sen tunteen heille, että jokainen on tervetullut. Rakastan ihmisten kanssa höpöttelyä ja yhdessä jonkun sisustusdilemman ratkaisuja. On todella mahtavaa, kuinka paljon voinkaan saada energiaa ihanilta asiakkailta! Jokainen positiivinen palaute auttaa jaksamaan. Ja tottahan se on, ilman heitä, ei myöskään olisi Dreamsiä.


KIPPIS TEILLE KAIKILLE, JOTKA TUOTTE
HYMYN HUULILLENI <3 




Siinäpä minun mietteeni tänä lauantai-iltana. Sairastellut täällä muutaman päivän (tänään olin kyllä töissä, kun ei malttanut enää poiskaan olla), ja miettinyt, kuinka moni yrittäjä puuskuttaa töitä kipeänäkin. Kiitollisuudesta tukiverkostooni, tämä haaste lähti elämään <3

Haastan mukaan bloginaiseni, jotka tällä hetkellä kahvittelee kimpassa siellä, missä minunkin pitäisi olla, jos vaan kunto antaisi periksi <3 Olette rakkaita!

            Marika - Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä
            Krisse - Arjen helmiä
            Heli - Kotoisaa arkea
            Laura - Raparperin alla
            Katja - Sydämellä tehtyä

Olikohan tämä postaus nyt tarpeeksi "lälly" näin Ystävänpäivään?? Hih! Jokatapauksessa, tämän myötä toivotan ihan jokaiselle siellä ruudun toisella puolella IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ <3 Pitäkää kiinni rakkaistanne <3

perjantai 5. helmikuuta 2016

Esittelyssä uusi lifestyleputiikki Kouvolassa


Heissan! 

Olen saanut uuden ystävän. On upeaa, miten moniin uusiin, ihaniin ihmisiin olenkaan tutustunut viime aikoina. Ystäviä ei koskaan voi olla liikaa <3 Varsinkin yrittäjä ystävät ovat viime aikoina olleet tärkeitä, koska on ihana puhua ihmisen kanssa, jotka ymmärtävät tätä elämää. Vertaistuki on todella tärkeää näinä aikoina. 

Kävin tutustumassa viime sunnuntaina Kuusankosken Taideruukissa ihan uuteen pikkuiseen kauppaan, jossa ehdottomasti kannattaa vierailla! Pia Hiltunen toteutti oman unelmansa ja avasi loppuvuodesta White Capricorn Lifestyleputiikin, ihanaan Taideruukin ympäristöön. 





Mietin tässä, miten jännä on, että voi ihastua niin moniin juttuihin, jotka eivät ollenkaan ole "oman tyylin mukaisia" ;) White Capricorn on hyvin tummanpuhuva ja tyylikäs, selkeälinjainen ja graafinen, eli kaikkea muuta kuin oma myymäläni ;) Vaikka on sekin tyylikäs, vai mitä? 

Kyllä sitä voi nauttia ja ihailla hyvinkin erilaisia asioita, vaikkei kaikkea voi omaan kotiin tai kauppaan ottaakaan. <3 





Vanhan talon punaiset tiiliseinät saivat minut huokailemaan ihastuksesta!! 
Aivan ihana ympäristö tuo vanha Kymintehdas. 
Taideruukkiin pääset tutustumaan täältä, klik ! 







Pöllöjä, pöllöjä!! Tottakai ;) 



Olisiko tämä Unelmanantajan sulka? <3 






Supersuosittuja Lakridsin tuotteita saa myös Pialta, minulla harmikseni on menossa tämä herkuton helmikuu, mutta oottakaapas, kun maaliskuu taittuu, niin meikä juoksee ostoksille ;) 
NIIIIIIN hyvää!




Siinäpä kuvia kerrassaan. Kertokoot ne enemmän kuin tuhat sanaa. Käykää tutustumassa, on ehdottomasti sen arvoinen! Ja on siellä muitakin, niistä seuraavaan kertaan. Kävin vähän salakuvailemassa myös viereisessä putiikissa ;) 

White Capricornin facebook sivuilla kannattaa käydä tykkäilemässä, niin pysytte menossa mukana. Ihanaa viikonloppua kaikille sinne ruutujen toiselle puolen! 


maanantai 1. helmikuuta 2016

Energiaa auringosta

Moikka!

Onpa ollut upea päivä tänään!! Ehkä talven yksi kauneimmista <3 Oli aamupäivällä pakko lähteä ulos nauttimaan, pikkupakkanen (auringossa varmasti plussaa) ja aurinko porotti pilvettömältä siniseltä taivaalta :) Tietkin oli suht hyvin hiekotettu, joten pysyin pystyssä!

Maanantai on monille karvisen päivä. Minulle se on yleensä rentoutumista ja kodin laittoa, vapaapäivä kun mulla sattuu aina maanantaille, mikäli sellainen on. Vapaa siis. Tänään täytyy sanoa, että olen joutunut käyttämään viimeisetkin energiani, että pysyisin positiivisena ja saisin taas potkua eteenpäin. Joskus vaan on niitä päiviä, kun turhautuminen meinaa viedä voiton :(




Rauhassa saa maanantaina aamupäivästä kävellä ;) 


Onnekseni tänään siis aurinko paistoi ja veti minut ulos piristymään! Edes hetkeksi. Se kyllä auttoi. Aurinkoa ja kevättä tässä jo kovasti kaivataan. Niin keho kuin mieli. Stressi pukkaa päälle työrintamalla, mutta olen päättänyt kanavoida energiani ennemmin uusiin ideoihin ja markkinointiin, kuin laskujen voivotteluun. Ei tässä muuten täysjärkisenä selviä ;)



Kaunis kimppu tulppaaneja piristää aina <3 


Meillä alkoi tänään pojan kanssa "herkuton helmikuu". Yep, meillä herkuteltiin ja nautiskeltiin vielä tammikuussa kuin jouluna ikään ja nyt tuli stoppi. Ihan itseäkin ällöttää tämä hulvaton mässäily iltaisin! Joten, me otetaan tällainen helmikuinen paussi herkuttelulle (sisältäen siis sipsit, karkit, suklaa, pullat, jne.) ja toivotaan, että sillä päästään hyvään alkuun :)
Muru se vaan meinasi, ettei helmikuussa syödä myöskään herkullista ruokaa ja nautti eilisestä uunilohesta täysin rinnoin <3 Kyllä me silti syödään!

Tervetuloa helmikuu ja aurinko, kohti kevättä mennään jo kovaa vauhtia! :)